Králík požírající člověka - kontroverzní socha se objevila v Plzni poblíž Severky. Autorem jsou studenti Fakulty umění a designu Západočeské univerzity. Co vy na to?
Ludmilk

XXX.XXX.78.82
Za mě by stačil ten králík
Uživatel s deaktivovaným účtem

Chtěla bych slyšet co dospělí řeknou dětem až se jich zeptají proč králíčci papají lidi.Myslím, že v našem městě by něco takového neprošlo. .Řeknu sestře ať mi dá vědět až tu sochu uvidí její 4letý vnouček.
napsal(a):
Chtěla bych slyšet co dospělí řeknou dětem až se jich zeptají proč králíčci papají lidi.Myslím, že v našem městě by něco takového neprošlo. .Řeknu sestře ať mi dá vědět až tu sochu uvidí její 4letý vnouček.
To je právě to, co se nad fotkami téhle sochy nejvíce řeší na Facebooku...
napsal(a):
No přece že králíčci nepapají, ale žerou

Kachna:Ano to by měli vědět dospělí že králíčci žerou, ale malé děti to neví, když jim to nikdo neřekne.U dětí do 7 let to beru, že zvířátka papají, ale pak už je to na rodičích aby jim vysvětlili rozdíl.
Píši to proto, že vím na co narážíte
Ludmilk

XXX.XXX.78.82
Tak koukám, že to vyvolalo dost velký HALÓ...Už je to i ve zprávách
petruk
napsal(a):
Pro mě také nevkusný.Co ty studenty na té fakultě učí .Úplně vyhozených půl mega.
A to já zase chápu, že umění má šokovat, zejména umění mladé.
Jo, jako super, že to vzniklo, ale s tím, že by to mělo natrvalo zdobit veřejný prostor mám také problém. Cenu neumím posoudit.

Však už se podávají stížnosti, ovšem jestli to k něčemu bude.