Čím se provinil M. Kotyza, že byl odvolán?...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.12.2015 22:46
králíček1

XXX.XXX.243.250

Čím se provinil M. Kotyza, že byl odvolán?

13.12.2015 01:22
borax

XXX.XXX.91.21

Je to rebel!
Tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho....jednoho dokonce zesměšnil!;-).

13.12.2015 08:41
rafan

XXX.XXX.43.20

Stačí si přečíst usnesení VH a následně jeho zprávu na další VH,
tedy nerespektování usnesení VH
ale vaz mu zlomil GS, až příliš pozdě pochopil, že s takovým člověkem nemůže řídit Svaz

P.S. Uvidíme, jestli se z toho poučil nový předseda Svazu, který ho okamžitě vzal zpět

13.12.2015 10:35
kachna

XXX.XXX.188.76

rafan napsal(a):
Stačí si přečíst usnesení VH a následně jeho zprávu na další VH,
tedy nerespektování usnesení VH
ale vaz mu zlomil GS, až příliš pozdě pochopil, že s takovým člověkem nemůže řídit Svaz

P.S. Uvidíme, jestli se z toho poučil nový předseda Svazu, který ho okamžitě vzal zpět

Ale to přece není pravda, že ho "vzal zpět". Mně vyjádření v aktualitách? (nevím přesně kde), přišlo logické, že bude vykonávat funkci až do zvolení nového GS, uzávěrka přihlášek je 31.12.15.
Jinak ráda se o tomto tématu pobavím na Svazových stránkách, kam dle mého názoru patří.

13.12.2015 11:04
dury

XXX.XXX.246.71

Stejně jsem to pochopil i já.

BBBB

13.12.2015 13:06
BBBB

XXX.XXX.150.8

kachna napsal(a):
Ale to přece není pravda, že ho "vzal zpět". Mně vyjádření v aktualitách? (nevím přesně kde), přišlo logické, že bude vykonávat funkci až do zvolení nového GS, uzávěrka přihlášek je 31.12.15.
Jinak ráda se o tomto tématu pobavím na Svazových stránkách, kam dle mého názoru patří.

Tisková zpráva č.92
ze dne 11. prosince 2015
STATUTÁRNÍ ZÁSTUPCI
XXIV. valná hromada Českého svazu chovatelů, jež se konala v sobotu dne 5. prosince
2015 v Praze, s sebou přinesla i některé nezbytné změny. Statutárními zástupci ČSCH jsou
Ing. Miroslav Kroft, předseda ÚV ČSCH, dále Ing. Václav Krůta, místopředseda ÚV ČSCH,
a Martin Kabát, DiS., generální sekretář ČSCH z pověření. Nový ÚV ČSCH na svém
mimořádném zasedání, které bylo svoláno ihned po valné hromadě, mimo jiné rozhodl, že
z důvodu potřebného zachování kontinuity ve vyřizování především státních dotací a vedení
Sekretariátu ÚV ČSCH je prozatím nezbytné pověřit vykonáváním postu generálního
sekretáře ČSCH Martina Kabáta, DiS. Jmenovaný, jenž nebyl přítomen na jednání valné
hromady, zároveň poskytl svoje stanovisko a vysvětlení ke svému dřívějšímu odvolání.

15.12.2015 21:02
gopmember

XXX.XXX.158.184

králíček1 napsal(a):
Čím se provinil M. Kotyza, že byl odvolán?

Podílel se na rozkrádání svazu, lhal a byl arogantní. Stačí?

16.12.2015 05:53
fmoravec

XXX.XXX.136.183

dury napsal(a):
Stejně jsem to pochopil i já.

Jo jo, místo ekonoma máme zpět starého GS, který teď přebírá dotazníky uchazečů, to bude výběrové řízení, určitě dopadne ke spokojenosti

Diskutující

17.12.2015 13:00
Diskutující

XXX.XXX.241.22

Dobrý den,
jestli chcete jen čeřit vodu, podněcovat nálady, emoce a štvát chovatele proti sobě, tak diskutujte tady. Pokud chcete opravdu vědět důvody, které k tomu vedly, diskutujte na svazové diskusi.

17.12.2015 15:23
králíček1

XXX.XXX.243.250

Já jsem zadal toto vlákno. Chtěl jsem jen znát důvody, které byly veřejně předloženy konferenci na které delegáti hlasovali. Zatím jsem se dověděl zde jen okrajově. Když důvody mohly být předloženy na konferenci veřejně, tak proč by nemohly být zveřejněny zde?

17.12.2015 15:59
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.129.7

Oficiálně VH odvolala podle § 24, odst.12 Stanov ČSCH př. Kotyzu Milana z funkce člena ÚV ČSCH pro ztrátu důvěry. Nebudu mluvit za ostatní delegáty, kteří chtěli jeho odvolání a velkou většinou se to podařilo. Za mě: nemluví chovatelům pravdu (bylo mi vysvětleno, že nemám používat přímo, že lže), chová se jako arogantní hulvát, nedodržuje Stanovy ani usnesení VH a to opakovaně. Mimo jiné byl navíc už v srpnu 2014 upozorněn na možný problém s dotací na zateplení a zjevně to podcenil. Dotaci jsme nedostali.

17.12.2015 20:28
králíček1

XXX.XXX.243.250

jaroslav69pokorny napsal(a):
Oficiálně VH odvolala podle § 24, odst.12 Stanov ČSCH př. Kotyzu Milana z funkce člena ÚV ČSCH pro ztrátu důvěry. Nebudu mluvit za ostatní delegáty, kteří chtěli jeho odvolání a velkou většinou se to podařilo. Za mě: nemluví chovatelům pravdu (bylo mi vysvětleno, že nemám používat přímo, že lže), chová se jako arogantní hulvát, nedodržuje Stanovy ani usnesení VH a to opakovaně. Mimo jiné byl navíc už v srpnu 2014 upozorněn na možný problém s dotací na zateplení a zjevně to podcenil. Dotaci jsme nedostali.

Děkuji za dostatečné vysvětlení.

Přidejte reakci

Přidat smajlík