rafan
napsal(a):
Stačí si přečíst usnesení VH a následně jeho zprávu na další VH,
tedy nerespektování usnesení VH
ale vaz mu zlomil GS, až příliš pozdě pochopil, že s takovým člověkem nemůže řídit Svaz
P.S. Uvidíme, jestli se z toho poučil nový předseda Svazu, který ho okamžitě vzal zpět
Ale to přece není pravda, že ho "vzal zpět". Mně vyjádření v aktualitách? (nevím přesně kde), přišlo logické, že bude vykonávat funkci až do zvolení nového GS, uzávěrka přihlášek je 31.12.15.
Jinak ráda se o tomto tématu pobavím na Svazových stránkách, kam dle mého názoru patří.
BBBB

XXX.XXX.150.8
kachna
napsal(a):
Ale to přece není pravda, že ho "vzal zpět". Mně vyjádření v aktualitách? (nevím přesně kde), přišlo logické, že bude vykonávat funkci až do zvolení nového GS, uzávěrka přihlášek je 31.12.15.
Jinak ráda se o tomto tématu pobavím na Svazových stránkách, kam dle mého názoru patří.
Tisková zpráva č.92
ze dne 11. prosince 2015
STATUTÁRNÍ ZÁSTUPCI
XXIV. valná hromada Českého svazu chovatelů, jež se konala v sobotu dne 5. prosince
2015 v Praze, s sebou přinesla i některé nezbytné změny. Statutárními zástupci ČSCH jsou
Ing. Miroslav Kroft, předseda ÚV ČSCH, dále Ing. Václav Krůta, místopředseda ÚV ČSCH,
a Martin Kabát, DiS., generální sekretář ČSCH z pověření. Nový ÚV ČSCH na svém
mimořádném zasedání, které bylo svoláno ihned po valné hromadě, mimo jiné rozhodl, že
z důvodu potřebného zachování kontinuity ve vyřizování především státních dotací a vedení
Sekretariátu ÚV ČSCH je prozatím nezbytné pověřit vykonáváním postu generálního
sekretáře ČSCH Martina Kabáta, DiS. Jmenovaný, jenž nebyl přítomen na jednání valné
hromady, zároveň poskytl svoje stanovisko a vysvětlení ke svému dřívějšímu odvolání.
Diskutující

XXX.XXX.241.22
Dobrý den,
jestli chcete jen čeřit vodu, podněcovat nálady, emoce a štvát chovatele proti sobě, tak diskutujte tady. Pokud chcete opravdu vědět důvody, které k tomu vedly, diskutujte na svazové diskusi.
Oficiálně VH odvolala podle § 24, odst.12 Stanov ČSCH př. Kotyzu Milana z funkce člena ÚV ČSCH pro ztrátu důvěry. Nebudu mluvit za ostatní delegáty, kteří chtěli jeho odvolání a velkou většinou se to podařilo. Za mě: nemluví chovatelům pravdu (bylo mi vysvětleno, že nemám používat přímo, že lže), chová se jako arogantní hulvát, nedodržuje Stanovy ani usnesení VH a to opakovaně. Mimo jiné byl navíc už v srpnu 2014 upozorněn na možný problém s dotací na zateplení a zjevně to podcenil. Dotaci jsme nedostali.
jaroslav69pokorny
napsal(a):
Oficiálně VH odvolala podle § 24, odst.12 Stanov ČSCH př. Kotyzu Milana z funkce člena ÚV ČSCH pro ztrátu důvěry. Nebudu mluvit za ostatní delegáty, kteří chtěli jeho odvolání a velkou většinou se to podařilo. Za mě: nemluví chovatelům pravdu (bylo mi vysvětleno, že nemám používat přímo, že lže), chová se jako arogantní hulvát, nedodržuje Stanovy ani usnesení VH a to opakovaně. Mimo jiné byl navíc už v srpnu 2014 upozorněn na možný problém s dotací na zateplení a zjevně to podcenil. Dotaci jsme nedostali.
Děkuji za dostatečné vysvětlení.