Prosím o radu! Operace nebo uspání?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kacrak

19.12.2015 20:00
Kacrak

XXX.XXX.60.117

Dobrý den, prosim vás o radu ohledně sedmiletého zakrslé ho kralicka. V pátek rano sem našla kralická nezvládne ho ležet v kleci a ihned sem se ho snažila nějak zachránit, dala mu vodu kousek okurky. Vodu pil a okurky trochu okousal. Potom sem ihned šla k veterináři a tam udělali rentgen žaludku, kde nebylo nic vidět a tak mu dali vypít kontrastní látku.. Dostal několik i měkčí vizivu a projímadlo, poté sme cely den dokrmovali a pil. V noci měl velké bolesti a rano sme šli na veterinu zase. Po rentgenu jsme zjistili ze ma ucpaný žaludek. Dostal další injekce a léky domu. Stále dokrmujeme, dnes vubec nechce jist ani nepije jen leží malatne. Zítra by jsme měli jít na další vyšetření a jestli se nezlepší následně na operaci. A ja se ptám zvládne sedmiletý králík operaci žaludku? Jaké ma možnosti na úplně uzraveni? Hlavně nechci aby se trápil! Děkuji moc předem za rady a názory!:).

20.12.2015 07:10
rapotacka11

XXX.XXX.32.63

Proč ho trápíš ?!

20.12.2015 10:17
leprechaunek

XXX.XXX.244.126

rapotacka11 napsal(a):
Proč ho trápíš ?!

Proč tu tak blbě řveš?
Řeknu "na tvém místě bych ho uspala", když už musíš, a nedělám scény, ne?
Kolik vám všem je, kurník, že se chováte jak největší jelita...

Pro zadavatelku - kam chodíte na veterinu? Tohle by hlavně chtělo specializovanou kliniku...
Jinak prognózu ti nikdo neřekne, je to sedmileté zvíře a bude po těch pár dnech vyčerpaný... jestli půjde zachránit, to je na veterináři. Jinak ucpaný žaludek operačně vyřešit jde, ale konkrétní prognóza u tohohle zvířete je ve hvězdách... Můžete to maximálně zkusit a uvidíte.

20.12.2015 12:29
borax

XXX.XXX.91.21

A pan veterinář bude mít krásné, štedré vánoce!
Léčit 7 letého králíka? !
Tak to je snad nejvyšší level co tu doposud byl.
A že se tak ptám..Za jakou cenu se dá pořídit mládě zakrsleho králíka?

20.12.2015 12:50
rapotacka11

XXX.XXX.32.167

Počítám, že ten nebožák to má už za sebou.

20.12.2015 16:48
verka1

XXX.XXX.203.59

rapotacka11 napsal(a):
Počítám, že ten nebožák to má už za sebou.

Souhlasim s Tebou i s prvnim Tvym prispevkem. Dnesni, chovatele" jsou docela blazni.

Neregistrovaný uživatel

20.12.2015 19:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9

rapotacka11 napsal(a):
Proč ho trápíš ?!

To že jste nepochopila na co se zadavatelka ptala je vaše věc. A nechapu jak si vubec dovolujete ji napadat že by ho trapila.

Neregistrovaný uživatel

20.12.2015 19:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9

leprechaunek napsal(a):
Proč tu tak blbě řveš?
Řeknu "na tvém místě bych ho uspala", když už musíš, a nedělám scény, ne?
Kolik vám všem je, kurník, že se chováte jak největší jelita...

Pro zadavatelku - kam chodíte na veterinu? Tohle by hlavně chtělo specializovanou kliniku...
Jinak prognózu ti nikdo neřekne, je to sedmileté zvíře a bude po těch pár dnech vyčerpaný... jestli půjde zachránit, to je na veterináři. Jinak ucpaný žaludek operačně vyřešit jde, ale konkrétní prognóza u tohohle zvířete je ve hvězdách... Můžete to maximálně zkusit a uvidíte.

Smekam kloubouk za vaši reakci.

Neregistrovaný uživatel

20.12.2015 19:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9

verka1 napsal(a):
Souhlasim s Tebou i s prvnim Tvym prispevkem. Dnesni, chovatele" jsou docela blazni.

Všichni nejsou jako vy a co je na tom. Souhlasíte jelikož jste to nepochopila taky. Tak vam teda nevím..

20.12.2015 19:36
burgund6

XXX.XXX.33.7

Kacrak napsal(a):
Dobrý den, prosim vás o radu ohledně sedmiletého zakrslé ho kralicka. V pátek rano sem našla kralická nezvládne ho ležet v kleci a ihned sem se ho snažila nějak zachránit, dala mu vodu kousek okurky. Vodu pil a okurky trochu okousal. Potom sem ihned šla k veterináři a tam udělali rentgen žaludku, kde nebylo nic vidět a tak mu dali vypít kontrastní látku.. Dostal několik i měkčí vizivu a projímadlo, poté sme cely den dokrmovali a pil. V noci měl velké bolesti a rano sme šli na veterinu zase. Po rentgenu jsme zjistili ze ma ucpaný žaludek. Dostal další injekce a léky domu. Stále dokrmujeme, dnes vubec nechce jist ani nepije jen leží malatne. Zítra by jsme měli jít na další vyšetření a jestli se nezlepší následně na operaci. A ja se ptám zvládne sedmiletý králík operaci žaludku? Jaké ma možnosti na úplně uzraveni? Hlavně nechci aby se trápil! Děkuji moc předem za rady a názory!:).

Jestli nechcete, aby se trápil, tak ho nechejte uspat.Případnou operaci by taky nemusel, vzhledem ke svému věku, zvládnout.A za ušetřené peníze za veterináře si udělejte radost pod stromeček a kupte si nového.

Gellar

10.6.2016 06:49
Gellar

XXX.XXX.210.12

To jsou reakce! Běžte všichni do háje. Po sedmi letech také mezi nimi jsou emoce, city a láska! Samozřejmě bojovat! Vaši matku v 70 taky hned hodíte pod drn!

10.6.2016 08:17
borax

XXX.XXX.1.129

Gellar napsal(a):
To jsou reakce! Běžte všichni do háje. Po sedmi letech také mezi nimi jsou emoce, city a láska! Samozřejmě bojovat! Vaši matku v 70 taky hned hodíte pod drn!

Hlavně je to 6 měsíců staré vlákno!

10.6.2016 17:18
metro

XXX.XXX.4.179

Gellar napsal(a):

Zaujimava platonicka laska
Skuste nam napisat, ako vam kralik prejavuje emocie, city a lasku.
A bolo by vhodne aby ste si uvedomili, ze kralik nie je Vasa matka.

13.6.2016 12:48
amiš

XXX.XXX.11.60

metro napsal(a):
Zaujimava platonicka laska
Skuste nam napisat, ako vam kralik prejavuje emocie, city a lasku.
A bolo by vhodne aby ste si uvedomili, ze kralik nie je Vasa matka.

Odpovídáte na staré vlákno. Nicméně, za svobodna jsem dostala zakrslého králíka, měla jsem ho 8 let v bytě. A ano, poznal mi od ostatních lidí, když jsme se dívala na televizi, seděl mi pod židlí a občas mi strčil do nohy, že chce podrbat. Běhal za mnou jako pejsek, poslouchal, když jsme na něj mluvila. Před cizími utíkal a schovával se.
Samozřejmě, králíci, co máme v králikárnách na mě kašlou, zajímám je, jen když nesu žrádlo. Ale kdo choval králíka, jako mazlíčka, vám řekně, že na rozdíl od morčat, je králík zvíře daleko kontaktnější. Tehdy jsem tomu nevěřila, měla jsem zkušenosti jen s morčaty, dost mile mi to překvapilo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík