Kassel, Bundesschau 2015

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.12.2015 12:29
chovatelpodluzi

XXX.XXX.208.83

Přeji pěknou čtvrtou adventní neděli všem lidem, zvlášť chovatelům králíků. Kdo se nedostal v sobotu do Kasslu, nebo tam i byl a rád by si oživil vzpomínky, přikládám odkaz na pár fotek, které jsem tam pořídil. Výstava to byla tradičně obr, přes 23tis králíků. Musím ale říct, že už jsem v Německu viděl jak lepší areály, tak preciznější výzdobu. V této krásné době blížících se Vánoc mi přišel před každou řadou klecí plastový květináč s kytkou dost laciný, a takový nevhodný. Lidí bylo opravdu mraky (proto ta kritika laciné výzdoby, lidi neměli skrz malý prostor kudy chodit a kytky zavazely, padaly, válely se), jasně převažovaly Slovanské jazyky. Poláci najeli s dodávkama, hodně bylo i dalších východních zástupců. Nákup zvířat? Horzné fronty, i toto sem viděl už daleko lépe zmáknuté v podání Němců. Kvalita jak kde. Zklamali vídenáci, mimo bílých. Neříkám, že u všeho nebylo možno najít pěkný kus, ale globálem ta plemena dle mne šla dolů. Třeba červení Nč, kusy 92-94b už nebyli jen vyjímky... Samozřejmě jsem se snažil fotit to pěkné, co mne zaujalo na pohled. Třeba fantastický zakrslý kuní rex. Ten byl opravdu "eyecatcher"! Doufám, že máme všichni posily do chovu doplněny a už máme připraveno pro lednové zbrojení na sezonu 2016! Přeji pohodu a klid. Adam Hellinger

http://hellingerovi.rajce.idnes.cz/2015_Bundesschau, _Kassel.

20.12.2015 12:32
chovatelpodluzi

XXX.XXX.208.83

Nevím jak se to povedlo, ale v odkazu nemá být mezera za čárkou (formát... Bundesschau, _Kassel). Pokud na odkaz kliknete, nabídne vám to víc možností, zvolte tu první.

Přidejte reakci

Přidat smajlík