Chovatel744

XXX.XXX.67.157
Ahoj,
Přinesli jsme si domu zakrsleho kralicka (beran).Byl voňaví a zdraví, ale asi po týdnů jsme zjistili, ze ma nejspíše kokcidiozu.Mam i domácí králíky, kteří jeden čas také trpěli touto nemoci.Vždy jsme ji léčili jen tim, že jsme do vody přidávali ocet, ale u tohoto zakrsleho se docela bojím mu to do vo.ódy přidávat.Ted mu tedy mosto vody dáváme hermankovy čaj, k jídlu seno, bylinky a ovesné vločky.Neznáte někdo něco k vyléčení? A neni už pozdě ho léčit, když skripe už zuby?
Chovatel744

XXX.XXX.67.157
A nepomohlo by kdybychom připustili králíka k morcatum?
Chovatel744

XXX.XXX.67.157
Chci radu, ne trapné řeči!
Chovatel744

XXX.XXX.67.157
Taky si říkám, ze nemá cenu se dohadovat s někým kdo o zvířatech neví vubec nic...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9
Chovatel744
napsal(a):
Taky si říkám, ze nemá cenu se dohadovat s někým kdo o zvířatech neví vubec nic...
Fofrem na veterinu a kopit SB3 nebo sulfamidin Doktor poradí ktery a hned podat. Do tlami jelikož už skřipe zubama tak muže byt pozdě. Není nakaženy každy kralik to ma v sobě jen přesunem se dostal do stresu a změnil jste krmení v tom je ten problem.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9
Chovatel744
napsal(a):
Ahoj,
Přinesli jsme si domu zakrsleho kralicka (beran).Byl voňaví a zdraví, ale asi po týdnů jsme zjistili, ze ma nejspíše kokcidiozu.Mam i domácí králíky, kteří jeden čas také trpěli touto nemoci.Vždy jsme ji léčili jen tim, že jsme do vody přidávali ocet, ale u tohoto zakrsleho se docela bojím mu to do vo.ódy přidávat.Ted mu tedy mosto vody dáváme hermankovy čaj, k jídlu seno, bylinky a ovesné vločky.Neznáte někdo něco k vyléčení? A neni už pozdě ho léčit, když skripe už zuby?
Octem se nelečí jen je to prevence, protože kokcidie nemají radi kyselost. žadny čaj mu nepomuže, Jen tvrda dieta to znamena seno voda s lečivem. a pokud se vzpamatuje tak vločky.
Chovatel744

XXX.XXX.67.157
A jestli nevíte, tak morčata se králičí kokcidiozou nakazit nemohou..a někdo to tak dělá, ze je k sobě pripusti..proto se ptám, jestli to opravdu zabírá..
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9
Chovatel744
napsal(a):
A jestli nevíte, tak morčata se králičí kokcidiozou nakazit nemohou..a někdo to tak dělá, ze je k sobě pripusti..proto se ptám, jestli to opravdu zabírá..
Ne, nesmysl
Chovatel744

XXX.XXX.67.157
Děkuji za radu..
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9
lidule
napsal(a):
No já zdravotní problémy u svých zvířat resim jedine s veterinarem a ne na diskuzich kde ostatní dane zvíře nemaji šanci vidět natož poradit tak aby mu to pomohlo a ne vic ublizilo...
Když jste tak dobra tak pročmu neporadíte místo toho vašeho napadaní. Zenska radši mlčte bežte si to vybíjet jinam.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Chovatel744
napsal(a):
No jo, nemůžou.
Jenže vaše teorie o léčbě králičí kokcidiózy je asi tak stejná, jako byste se pokoušel léčit třeba aids stykem se psem, který také aids chytit nemůže.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Fofrem na veterinu a kopit SB3 nebo sulfamidin Doktor poradí ktery a hned podat. Do tlami jelikož už skřipe zubama tak muže byt pozdě. Není nakaženy každy kralik to ma v sobě jen přesunem se dostal do stresu a změnil jste krmení v tom je ten problem.
Ne ? ESB3 Bio Biorkon Blučina...je to proti kocdijím, plísním a podobném neduhám ? králíků,3dny do vody a pak dle návodu pauza a opakovat 3dny do vody a konec, vyléčeno ale 14 dní nekonzumovat jedince u léčby Nosnic 17 dní nekonzumovat vejce Dle pokynu Vetr.lékaře či návodu
Lebowki
napsal(a):
Ne ? ESB3 Bio Biorkon Blučina...je to proti kocdijím, plísním a podobném neduhám ? králíků,3dny do vody a pak dle návodu pauza a opakovat 3dny do vody a konec, vyléčeno ale 14 dní nekonzumovat jedince u léčby Nosnic 17 dní nekonzumovat vejce Dle pokynu Vetr.lékaře či návodu
Škoda že neexistuje jiné lék co neničí tolik imunytní systém králíka a konzumace pak v mase v tkáních týpuji 3 týdny se vylučuje z jater ESB3 Bio 14 dní jak uvádí je mezi náma chovatelama málo 3 týdny je ta látka obsažena v játrech je to lék ale no. Pak to jíme ty králíky čisté i naše děti po 3 týdnech doufám
Lebowki
napsal(a):
Dobré ráno prosím vás pri všetkej úcte že Biokron vyrába ESB3, , ten prípravok vyrába Bioveta. Biokron je výhradným dovozcom Emanoxu a vyrába kvalitné krmivá.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9
Lebowki
napsal(a):
Škoda že neexistuje jiné lék co neničí tolik imunytní systém králíka a konzumace pak v mase v tkáních týpuji 3 týdny se vylučuje z jater ESB3 Bio 14 dní jak uvádí je mezi náma chovatelama málo 3 týdny je ta látka obsažena v játrech je to lék ale no. Pak to jíme ty králíky čisté i naše děti po 3 týdnech doufám
Clověče fakt se na to vykašlete. Placate tady blbosti nechtějte za každou cenu radit. Ale existuje jen vy o něm asi nevíte. Třeba Emanox ale u toho kralika je už možna pozdě i na SB3 proto sem toto poradil.

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Clověče fakt se na to vykašlete. Placate tady blbosti nechtějte za každou cenu radit. Ale existuje jen vy o něm asi nevíte. Třeba Emanox ale u toho kralika je už možna pozdě i na SB3 proto sem toto poradil.
On by možná pomohl i ten Emanox, jen by se musel dávat vícekrát denně několik kapek do tlamičky.Nechávala jsem ho nyní sousedovi pro 6ti týdenní králíky, taky už vypadali bledě, dával jim ho nejdříve 4x denně a potom 3x a dostal je z toho.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9
napsal(a):
On by možná pomohl i ten Emanox, jen by se musel dávat vícekrát denně několik kapek do tlamičky.Nechávala jsem ho nyní sousedovi pro 6ti týdenní králíky, taky už vypadali bledě, dával jim ho nejdříve 4x denně a potom 3x a dostal je z toho.
Možna by ještě pomohl ale než ho sežene tak už bude na 100% pozdě. Víte jak to je u některych už nepomužou ani ATB.
No nečetl jsem úplne celé vlákno.
Ani Emanox neni všemocný.
Letos jsem tak rešil jeden jediny kus.
Od narození" žebrák".Po odstavu se to rozjelo.
Před i po odstavu jsem daval Emanox.
Zabralo až Esb.Nicméně...králík k dalšímu chovu nepouzitelny.
Co na tom, že má' modrou krev'.
O víkendu si čichne ke smetaně!
Králíka se skřípajícími zuby už nezachrañuji.
Hyla®
napsal(a):
Dobré ráno prosím vás pri všetkej úcte že Biokron vyrába ESB3, , ten prípravok vyrába Bioveta. Biokron je výhradným dovozcom Emanoxu a vyrába kvalitné krmivá.
Omluva vydím huře ano na Kokcidije je nejlepší Bioveta ESB3 Bio 2g na 1L vody 3dny / pak 2 dny Pauza a opakovat 3dny. Dle návodu a dopleněk je
DospělíDospělí
SeniořiSenioři
DětiDěti
Těhotenství a kojeníTěhotenství a kojení
KosmetikaKosmetika
Zdravotní pomůckyZdravotní pomůcky
Domácí mazlíčciDomácí mazlíčci
Superfoods, Bio, speciální potravinySuperfoods, Bio, speciální potraviny
Výhodný nákup Výhodný nákup
sLeky.cz - Internetová lékárna →
Domácí mazlíčci →
Králíci, morčata, křečci a jiní hlodavci →
Emanox PMX 50ml
Emanox PMX 50ml
Emanox PMX 50ml
Přírodní přípravek proti kokcidióze morčat a králíků.
145 Kč Skladem + −
ks
Prohlédněte si i podobné produkty.
Popis
EMANOX PMX představuje přírodní krmivový doplněk, sloužící k lepšímu zvládnutí parazitárních problémů u různých druhů a kategorií zvířat.
Je vyroben z výtažků léčivých rostlin jako je oregáno, mateřídouška, máta, rozmarýn, majoránka, česnek.
Lebowki
napsal(a):
Omluva vydím huře ano na Kokcidije je nejlepší Bioveta ESB3 Bio 2g na 1L vody 3dny / pak 2 dny Pauza a opakovat 3dny. Dle návodu a dopleněk je
DospělíDospělí
SeniořiSenioři
DětiDěti
Těhotenství a kojeníTěhotenství a kojení
KosmetikaKosmetika
Zdravotní pomůckyZdravotní pomůcky
Domácí mazlíčciDomácí mazlíčci
Superfoods, Bio, speciální potravinySuperfoods, Bio, speciální potraviny
Výhodný nákup Výhodný nákup
sLeky.cz - Internetová lékárna →
Domácí mazlíčci →
Králíci, morčata, křečci a jiní hlodavci →
Emanox PMX 50ml
Emanox PMX 50ml
Emanox PMX 50ml
Přírodní přípravek proti kokcidióze morčat a králíků.
145 Kč Skladem + −
ks
Prohlédněte si i podobné produkty.
Popis
EMANOX PMX představuje přírodní krmivový doplněk, sloužící k lepšímu zvládnutí parazitárních problémů u různých druhů a kategorií zvířat.
Je vyroben z výtažků léčivých rostlin jako je oregáno, mateřídouška, máta, rozmarýn, majoránka, česnek.
Dobrý deň prajem nemôžem s Vami súhlasiť, na kokcidiózu je najlepšia prevencia, prevencia a opäť len prevencia a ešte prevencia a dobrá selekcia.
kto už chce jesť maso plné liekov ? ja určite nie.
Hyla®
napsal(a):
Dobrý deň prajem nemôžem s Vami súhlasiť, na kokcidiózu je najlepšia prevencia, prevencia a opäť len prevencia a ešte prevencia a dobrá selekcia.
kto už chce jesť maso plné liekov ? ja určite nie.
Pravd čisté kontce, seno, slámu, oves, atd. ale maso bez léků u Hyla to nejde jste mě rozesmál, jinak souhlasím předcházet kokci. A lečit jedině ESB3 Bio Bioveta a větší prostor pro králíce s madéma
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9
Lebowki
napsal(a):
Pravd čisté kontce, seno, slámu, oves, atd. ale maso bez léků u Hyla to nejde jste mě rozesmál, jinak souhlasím předcházet kokci. A lečit jedině ESB3 Bio Bioveta a větší prostor pro králíce s madéma
Lebowki
napsal(a):
Od 2008 roku Eurolap u kralikov Hyla nepoužíva medikované krmivá. Ak si raz nájdete čas tak si to prečítajte.
Hyla®
napsal(a):
Od 2008 roku Eurolap u kralikov Hyla nepoužíva medikované krmivá. Ak si raz nájdete čas tak si to prečítajte.
Tak to je asi jediná z mála ""firem farem co nepoužívá lečiva "" i v drubežárnách týo ? pěkně s čistým srdcem a vaší prvdou, před váma teda klobouk dolů, přeji dobrou chuť a hodně mladých bez chemije a velké klece
Lebowki
napsal(a):
Tak to je asi jediná z mála ""firem farem co nepoužívá lečiva "" i v drubežárnách týo ? pěkně s čistým srdcem a vaší prvdou, před váma teda klobouk dolů, přeji dobrou chuť a hodně mladých bez chemije a velké klece
Řekl bych, že Lebowki řekl vše.
Abych to shrnul.
Hybridy chovat nebude, kokcidu řeší jen sulfonamidy a klece jsou taky špatné.
Granule jed...
Bude-li to tak pokračovat dál, skončíme u deštných pralesů.

Jde kokci předcházet i bez přeléčení byť jen přírodními přípravky, nebo octem.Není to vůbec nutné.
Nejde ani tak o čistotu v kotci a velikost kotce jak o krmení.V tom by měl mít každý chovatel jasno.
Už mlčím, nebo mě tu zase začnete kamenovat.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9
napsal(a):
Jde kokci předcházet i bez přeléčení byť jen přírodními přípravky, nebo octem.Není to vůbec nutné.
Nejde ani tak o čistotu v kotci a velikost kotce jak o krmení.V tom by měl mít každý chovatel jasno.
Už mlčím, nebo mě tu zase začnete kamenovat.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9
borax
napsal(a):
Abych to shrnul.
Granule jed...
borax
napsal(a):
Abych to shrnul.
Granule jed...
Tak jsem to nemylsel Kokcidije je možné předcházet sucho udržovat, dobrá strva, voda čistá.Kokcidije kdy mám podezření zavolám Vetr.lékaře napíše mi ESB 3 Bio 3dny / 2dny pauza / 3dny do vody.To dělám jen když oprvdupřírodním doplnkem Emanox PMX 50ml nejde koksa zničit. Děkuji.
Hyla®
napsal(a):
Ano Biokron a Energyss jsou dve nejlepší značky krmiva co znám znám i dražší ale tyto stačí pro běžný chov a odchov. děkuji za opravu Bioveta
Hyla®
napsal(a):
Musím souhlasit hste dobrří nepoužívte medikované krmiva, omluva z mé strany. děkuji za pochopení jinak Všem PF.R.2016 a chovu zdar at se daří všem i mazlíčkům

Lebowki
napsal(a):
Tak jsem to nemylsel Kokcidije je možné předcházet sucho udržovat, dobrá strva, voda čistá.Kokcidije kdy mám podezření zavolám Vetr.lékaře napíše mi ESB 3 Bio 3dny / 2dny pauza / 3dny do vody.To dělám jen když oprvdupřírodním doplnkem Emanox PMX 50ml nejde koksa zničit. Děkuji.
Proč se nezamyslíte nad tím, proč kokci u králíků máte?Ušetřil by jste za sajrajty i když třeba přírodní a za veterináře.
Holt někteří chovatelé jsou nepoučitelní
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9
napsal(a):
Proč se nezamyslíte nad tím, proč kokci u králíků máte?Ušetřil by jste za sajrajty i když třeba přírodní a za veterináře.
Holt někteří chovatelé jsou nepoučitelní
Protože je to i...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9
Lebowki
napsal(a):
Samozřejmě že nepujde když u lečby mate dodržet dietu a vy to do nich cpete dal, misto toho aby jste jim pomohl. Myslíte si že do nich něco nalijete že je to ok.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Samozřejmě že nepujde když u lečby mate dodržet dietu a vy to do nich cpete dal, misto toho aby jste jim pomohl. Myslíte si že do nich něco nalijete že je to ok.
Necpu ! já vám vůbec nerozumím, když vystavuji musím je preventivně přeléčit proti kokce.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9
Lebowki
napsal(a):
Necpu ! já vám vůbec nerozumím, když vystavuji musím je preventivně přeléčit proti kokce.
No jestli necpete, o tom pochybuji. Jasně jste napsal co používate a přelečovaní kraliku je totalní nesmysl, jelikož pokud se kokci. neprojeví tak není co lečít a nebo přelečovat. Myslíte si že přelečite kralika.že jako nebude mít Kokc. Vypouštíte do světa totalní blbosti. Jestli jste chovatel co vystavuje, tak lituji ty nezkušene a mlade chovatele.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
No jestli necpete, o tom pochybuji. Jasně jste napsal co používate a přelečovaní kraliku je totalní nesmysl, jelikož pokud se kokci. neprojeví tak není co lečít a nebo přelečovat. Myslíte si že přelečite kralika.že jako nebude mít Kokc. Vypouštíte do světa totalní blbosti. Jestli jste chovatel co vystavuje, tak lituji ty nezkušene a mlade chovatele.
Že ste ho neprekukli, alebo mu naozaj... alebo len provokuje.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9
Hyla®
napsal(a):
Ja bych řekl že mu opravdu.... Podle mne někde zapoměl mozek
Hyla®
napsal(a):
Dobrá jinak tudíž Hyla® plus váš pán ocásek jardagin Pěkstujete králíky na čistě přírodní bazi jak krmivo, tak ster. prostředí bez léčiv. Nedávate králíky na testy do zdravotnictví, neskoušíte na nich nové léky a přírodněn je krmite a nedopujete růstovém hormonem.
Kele ve kterých jsou namačkaní na sebe sotva se hýbají je také v pořádku. o.k. fajn omlouvám se !chyba je na mé straně !
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9
Lebowki
napsal(a):
Dobrá jinak tudíž Hyla® plus váš pán ocásek jardagin Pěkstujete králíky na čistě přírodní bazi jak krmivo, tak ster. prostředí bez léčiv. Nedávate králíky na testy do zdravotnictví, neskoušíte na nich nové léky a přírodněn je krmite a nedopujete růstovém hormonem.
Kele ve kterých jsou namačkaní na sebe sotva se hýbají je také v pořádku. o.k. fajn omlouvám se !chyba je na mé straně !
Pěstuje se zelenina a ne kralik
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9
Lebowki
napsal(a):
No jestli mne chete nazívat ocaskem, proč ne když se vam uleví. Chovatel kraliku a pěstuje. Radši si dojděte k doktorovi.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
No jestli mne chete nazívat ocaskem, proč ne když se vam uleví. Chovatel kraliku a pěstuje. Radši si dojděte k doktorovi.
Chová Tady se jedná o živé zvíře Hybridního králíka jsou namačkáni v malých klecích kde jsou samice s 12 / 14ks maldých močící pod sebe na zem a vykale padají na pás či zem kterou profíci každy den přírodními preparáty čistí, nepoužívají chemické granule ale čistě přírodní granule, čistou vodu s potůčku Hyla® a pan ocásek jardagin reklama !
Je to jako v drubežárně slepice jsou zavřené v kleci kde trus padá pod ne a na pásu to odjíždí kur stojí jezdící pás mu nabízí růstové hormon pokud se jedná o Brojlera, pokud pro nosnici tak krmivo na snůžku s léčivem. Takto si představují zdraví chov hyrida a slepic
Borci Nakonec!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9
Lebowki
napsal(a):
Chová Tady se jedná o živé zvíře Hybridního králíka jsou namačkáni v malých klecích kde jsou samice s 12 / 14ks maldých močící pod sebe na zem a vykale padají na pás či zem kterou profíci každy den přírodními preparáty čistí, nepoužívají chemické granule ale čistě přírodní granule, čistou vodu s potůčku Hyla® a pan ocásek jardagin reklama !
Je to jako v drubežárně slepice jsou zavřené v kleci kde trus padá pod ne a na pásu to odjíždí kur stojí jezdící pás mu nabízí růstové hormon pokud se jedná o Brojlera, pokud pro nosnici tak krmivo na snůžku s léčivem. Takto si představují zdraví chov hyrida a slepic
Borci Nakonec!
Ještě něco

Lebowki
napsal(a):
Také vystavuji a dost a přesto preventivně nepřeléčuji.Pokud je to třeba stačí mně Emanox.Kokcidie má v sobě každý králík a nikdy se jich nezbaví, jde jen o to, aby se nepřemnožily do té míry, že způsobí problémy.Chemickými léčivy akorád králíky připravíte i potřebnou mikrofloru a trvá jim dlouho než se vzpamatují.Jestli musíte přeléčovat preventivně, to nemáte moc odolný a zdravý chov.

Pane Lebowki, dejte nám sem fota Vašich výstavních králíků a nějaké diplomy nebo poháry z výstavy.Jestli vy vystavujete, tak já jsem královna ze Sáby .Už to o Vás napovídá hodně že nechováte králíky, ale pěstujete
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9
napsal(a):
Pane Lebowki, dejte nám sem fota Vašich výstavních králíků a nějaké diplomy nebo poháry z výstavy.Jestli vy vystavujete, tak já jsem královna ze Sáby .Už to o Vás napovídá hodně že nechováte králíky, ale pěstujete

Jestli jsem si to nemyslela
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9
rabbit
napsal(a):
Divím se že na něj pořád reagujete. Je to provokatér, stačí se podívat co předvádí v "papouškách" Je zajímavé že tam ty příspěvky tvoří aspoň celé věty
Snažil jsem se mu to vysvětlit I když jsem věděl od prvního příspěvku že je to kanon. Ujistil mne že to važně nepobere. Alespon jsme se zasmaly.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ještě něco
Lebowki
Autor
Prosím Admina o odtranění veškerých poznatku a udaju které jsem zde napsal, velice děkuji budu rád pročítat témata zkušenějších chovatelů, když muj pohled na chov je jiný dle všech Prosím o smazání veškerých přízpěvku pod Nickem Lebowki (Lebowki) A zablokováním mé IP adresy Do roku 2019 děkuji Amdinům ifauna.cz IP 82.117.159.151 Nick Profil Lebowki (Lebowki) Děkuji /F.R.2016 všem
registrace od 22.12.2015 | naposledy přihlášen 01.01.2016 21:05
Fauna, Flora již od 12L věku začalo to rybkama, kaktusama, kočkama, kozou, andulkama, korelama, slípkama, králíkama, psi. Chov nakažen chovem smajlík
Moje zvířata: (Přidat fotky na profil)
Skrýt níže uvedené informace ostatním uživatelům
KDE DISKUTUJE
DISKUSNÍ PŘÍSPĚVKY (72)
ZALOŽENÁ TÉMATA (0)
INZERÁTY (0)
F-KONTO (0 Kč)
CHOVATELSKÝ PROFIL Sekce ke smazání + přízpěvky mé děkuji
Téma Kategorie Vloženo
Nevím jak postupovat Okrasné ptactvo dnes v 15:43
Nakažení kokcidiozou Králíci 29.12.2015 02:16
Přípravek na podporu reprodukce u papoušku Okrasné ptactvo 26.12.2015 17:02
Králíci na maso Králíci 22.12.2015 01:29
Francúzske králiky Hyla línie HylaMAx a HylaNG Králíci dnes v 12:18
EMANOX PMX Králíci 30.12.2015 16:07.
Hyla®
napsal(a):
Lebowki
Autor
Prosím Admina o odtranění veškerých poznatku a udaju které jsem zde napsal, velice děkuji budu rád pročítat témata zkušenějších chovatelů, když muj pohled na chov je jiný dle všech Prosím o smazání veškerých přízpěvku pod Nickem Lebowki (Lebowki) A zablokováním mé IP adresy Do roku 2019 děkuji Amdinům ifauna.cz IP 82.117.159.151 Nick Profil Lebowki (Lebowki) Děkuji /F.R.2016 všem
registrace od 22.12.2015 | naposledy přihlášen 01.01.2016 21:05
Fauna, Flora již od 12L věku začalo to rybkama, kaktusama, kočkama, kozou, andulkama, korelama, slípkama, králíkama, psi. Chov nakažen chovem smajlík
Moje zvířata: (Přidat fotky na profil)
Skrýt níže uvedené informace ostatním uživatelům
KDE DISKUTUJE
DISKUSNÍ PŘÍSPĚVKY (72)
ZALOŽENÁ TÉMATA (0)
INZERÁTY (0)
F-KONTO (0 Kč)
CHOVATELSKÝ PROFIL Sekce ke smazání + přízpěvky mé děkuji
Téma Kategorie Vloženo
Nevím jak postupovat Okrasné ptactvo dnes v 15:43
Nakažení kokcidiozou Králíci 29.12.2015 02:16
Přípravek na podporu reprodukce u papoušku Okrasné ptactvo 26.12.2015 17:02
Králíci na maso Králíci 22.12.2015 01:29
Francúzske králiky Hyla línie HylaMAx a HylaNG Králíci dnes v 12:18
EMANOX PMX Králíci 30.12.2015 16:07.
Hyla®
napsal(a):
cernnoch

XXX.XXX.68.79
Dobrý deň. Kúpil som si Castomix na očkovanie králikov. Obsahuje 2 fľaštičky, tekutú a s tabletkou. Tú tabletku treba rozpustiť v tej tekutine, al. treba nabrat tu tekutinu a vstreknuť ju do fľaštičky s tabletkou? Alebo úplne inak? A treba špec. ihlu?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9
cernnoch
napsal(a):
Dobrý deň. Kúpil som si Castomix na očkovanie králikov. Obsahuje 2 fľaštičky, tekutú a s tabletkou. Tú tabletku treba rozpustiť v tej tekutine, al. treba nabrat tu tekutinu a vstreknuť ju do fľaštičky s tabletkou? Alebo úplne inak? A treba špec. ihlu?
Ano a poslední otazka ne.
cernnoch

XXX.XXX.68.79
A to ano je na ktoru s tych 3 prvych otazok?
radsej mi popište ten postup, dakujem..
cernnoch

XXX.XXX.68.79
borax
napsal(a):
A nemáte k tomu příbalový leták?
Tam by melo byt vše popsáno.
No keby to tam bolo, tak sa nepýtam tu..
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9
cernnoch
napsal(a):
A to ano je na ktoru s tych 3 prvych otazok?
radsej mi popište ten postup, dakujem..
První ano, druha nic a třetí ne.
cernnoch

XXX.XXX.68.79
borax
napsal(a):
No dvakrát jsem klikl.
Návod je na stránkách výrobce ke staženi.
Vlákno je o kokcidioze.Tak jen doufám, že ji očkovací vakcinou nechcete léčit.
Lepší je očkovat každou vakcínu samostatne.
Mimoto proč v tomto období očkovat myxomatozu?!
Ano je to tam, dakujem, ale je tam len to, čo aj v letáku do podrobna to tam nie je. Takže asi tekutá zl. sa má dať k tabletke a to iba natiahnutim tekutiny do striekačky a vpichnutie do fľaštičky s tabletkou..
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9
cernnoch
napsal(a):
Ano je to tam, dakujem, ale je tam len to, čo aj v letáku do podrobna to tam nie je. Takže asi tekutá zl. sa má dať k tabletke a to iba natiahnutim tekutiny do striekačky a vpichnutie do fľaštičky s tabletkou..
Ano přesně tak