Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.1.2016 19:57
airmen

XXX.XXX.156.101

Dobrý den, jen ze zvědavosti bych se chtěl zeptat, jestli se někdo setkal s tím, že bu mu samice porodila jako prvnička 15 mladých...?Stalo se mi to tento týden, přičemž 7 mláďat vytahala ven z hnízda a o 8 se zatím vzorně stará. Maximu s čím jsem se doposud setkal bylo 12 mladých, proto mě tento počet a hned napoprvé zaskočil.

Neregistrovaný uživatel

8.1.2016 20:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9

airmen napsal(a):
Dobrý den, jen ze zvědavosti bych se chtěl zeptat, jestli se někdo setkal s tím, že bu mu samice porodila jako prvnička 15 mladých...?Stalo se mi to tento týden, přičemž 7 mláďat vytahala ven z hnízda a o 8 se zatím vzorně stará. Maximu s čím jsem se doposud setkal bylo 12 mladých, proto mě tento počet a hned napoprvé zaskočil.

Vau

8.1.2016 20:21
metro

XXX.XXX.5.166

Ked som ja chvilu choval "narocnu genetiku " mal som 17 mladych v jednom vrhu
Porozmyslejte v com je asi tak problem.

8.1.2016 21:09
airmen

XXX.XXX.156.101

Moc jsem nepochopil vaši odpověď. Chovné králíky mám nepříbuzné, beru to spíše jako raritu ikdyž je pravda, že většina vrhů je kolem 10 mláďat a více. U žádného z mláďat jsem nikdy nezjistil viditelnou vadu.

8.1.2016 21:15
metro

XXX.XXX.11.247

airmen napsal(a):
Moc jsem nepochopil vaši odpověď. Chovné králíky mám nepříbuzné, beru to spíše jako raritu ikdyž je pravda, že většina vrhů je kolem 10 mláďat a více. U žádného z mláďat jsem nikdy nezjistil viditelnou vadu.

Staci si pozriet ine vlakna

9.1.2016 09:39
amiš

XXX.XXX.11.94

airmen napsal(a):

Letos na jaře nám samice masného křížence vrhla jako prvnička 13 mladých. Jedno zašlo do druhého dne, další dvě během kratší doby (asi 2-3 týdny), ostatní dochovala do odstavu Jarka.

9.1.2016 09:39
amiš

XXX.XXX.11.94

amiš napsal(a):
Letos na jaře nám samice masného křížence vrhla jako prvnička 13 mladých. Jedno zašlo do druhého dne, další dvě během kratší doby (asi 2-3 týdny), ostatní dochovala do odstavu Jarka.

Loni vlastně, pořád žiji v roce 2015

matsik

12.1.2016 21:44
matsik

XXX.XXX.145.252

Mě prvnička porodila 15 mladých nechala jsem jí je 7 jich postupně odešlo 8 odchovala. Na podruhé mi porodila 13 a na potřetí 16. Vždycky jich přežilo jen 8 a vždycky byly oproti ostatním (od jiných samic) menší a rostly pomalejc. Tak jsme ji nakonec daly na pekáč. Bylo mě ji líto byla to dobrá máma.

Přidejte reakci

Přidat smajlík