Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

#Ada

17.1.2016 11:12
#Ada

XXX.XXX.34.87

Chci se vás zeptat a poprosit vás o radu mám přes rok starou kralicku a má hrozně velký lalucek a nevím jak se ho zbavit (maminka ho měla taky) krmim ji pouze senem a granulkami od Apetitu. Pokud by jste někdo věděl jak se ho zbavit nebo ho alespoň minimalizovat prosím pište...Dekuju.

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.1.2016 11:26
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zajdi si na vlákno, které bylo zřízeno pro Pet králíčky - mazlíky.

17.1.2016 11:34
bajda1892

XXX.XXX.136.238

Áďo : to co popisuješ je lalůček nebo lalok. Může to být tím, že je tlustá, ale u hodně samic je tato záležitost genetická.

17.1.2016 11:35
rapotacka11

XXX.XXX.32.24

Ádo,
zkus dr. Měšťana. Je výbornej - zvládne to.

17.1.2016 14:37
chovatelpodluzi

XXX.XXX.208.171

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zajdi si na vlákno, které bylo zřízeno pro Pet králíčky - mazlíky.

Souhlasím, problém je že vidí, že jim tam na tu diskuzi ani inzerci nikdo nechodí. Už se zase cpou inzercí sem a je to vidět i na diskuzi... Holt ustoupili jsme jak šlo, teď už nezbývá jinak než si chránit hranice

17.1.2016 17:32
rabbit

XXX.XXX.115.22

chovatelpodluzi napsal(a):
Souhlasím, problém je že vidí, že jim tam na tu diskuzi ani inzerci nikdo nechodí. Už se zase cpou inzercí sem a je to vidět i na diskuzi... Holt ustoupili jsme jak šlo, teď už nezbývá jinak než si chránit hranice

Souhlasím a dal jsem Vám hlas, ale...? Nebude rozumnější se občas do sekce" petkařek" podívat? Překousnout jejich miminka, maminky, úmrtí a pod. Prostě zkusit poradit v sekci kam patří a pak se přijít uklidnit mezi klasické králíkáře ?

17.1.2016 19:17
chovatelpodluzi

XXX.XXX.208.171

Tak já na PET chodím mrknout. Je pravda, že jsem nebyl aktivní co do rad, protože rady jak dát správně vodítko, tak tam bohužel nemohu sloužit. Ale máte částečně pravdu, poslal sem první vlaštovku nejlíp jak dokážu a budu se snažit, pokud najdu něco kde bude dávat smysl poradit i namazlech na ně nekašlat. Přece jen každý kdo má rád živé tvory je podobný blázen jako my.

Přidejte reakci

Přidat smajlík