milos.m

XXX.XXX.252.205
Jak se ted pohybují ceny králičích kožek, DĚKUJI.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nam nedavno dal za 10kč/ks (jizni morava) takze to docela ujde..
Stačí trochu práce se zabalením a dojít na pštu. Zaplatíte asi 120 Kč za balík do deset kilo a po odečtení těchto nákladů vám zbyde minimálně 15 Kč. Je jasné že se nevyplatí posílat 5-6-kožek, ale můžeta se domluvit ze susedem nebo kamarádem. Je rozíl dostat 120 Kč nebo 360 až 400 Kč.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9
horal
napsal(a):
Stačí trochu práce se zabalením a dojít na pštu. Zaplatíte asi 120 Kč za balík do deset kilo a po odečtení těchto nákladů vám zbyde minimálně 15 Kč. Je jasné že se nevyplatí posílat 5-6-kožek, ale můžeta se domluvit ze susedem nebo kamarádem. Je rozíl dostat 120 Kč nebo 360 až 400 Kč.

Prace u Brna nabízí 15 Kč za kus.Prý mimořádná nabídka, tož nevím.Dostala jsem leták.
napsal(a):
Prace u Brna nabízí 15 Kč za kus.Prý mimořádná nabídka, tož nevím.Dostala jsem leták.
Prace většinou částku nabízí jako maximální možnou cenu. Pak jdete s kožkama z malých plemen a najednou je cena jiná. U nás před časem nabízeli 20 a já dostal jen 10. Pak jsem dlouho zasílal do Tonaku po 180/kg. Nyní, když cena klesla na 100/kg (mám min.8 ks do kg) a k tomu poštovné či nafta, pak 10 za kožku beru.