Průkazy původu pro králíky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Michalek

21.2.2016 16:56
Michalek

XXX.XXX.98.197

Dobrý den,
jsem ve spolku chovatelů a potřebuji natetovat samice... Jenže nikde nemůžu sehnat ke stažení na internetu průkazy původu, ani připouštěcí potvrzení, aby jsem si je mohl vytisknout a vypsat.. Ještě mám dotaz jeden a to : Připouštěcí potvrzení se vypisuje 2x na jednoho králíka a prukaz puvodu pouze jednou?
Děkuji moc za odpovědi.. Popřípadě, odkaz kde naleznu tyto dokumenty ke stažení
Michal Cáb.

21.2.2016 17:06
poty76

XXX.XXX.145.250

Dáme příklad.
Pokud máte ve vrhu 5 mladých a rozhodnete se zaregistrovat všechny. Uděláte následovné. Na každý vrh se vypisuje 2x připouštěcí potvrzení, a pro každého králíka jeden rodokmen. Zde tedy 2+5 = 7. Tiskopisy připouštěcích potvrzení a rodokmenů by vám měla zabezpečit vaše mateřská ZO, či spolek. Nevím, jestli jsou někde ke stažení. Maximálně na hlavních svazových stránkách, ale to nepředpokládám. Na tuty ale vím, že si je tam můžete objednat v distribučním středisku. Po správném vypsání těchto potvrzení a rodokmenů, předáte, zašlete vašemu registrátorovi v ZO a ten po zaregistrování u něj přepošle k okresnímu nebo klubovému registrátorovi. Vše vám poté přijde na vaší adresu až domů. To je asi tak vše.

Michalek

21.2.2016 17:11
Michalek

XXX.XXX.54.207

Aha, takže to už chápu.. Dobře děkuji moc pokusim se to nějak najít.

Přidejte reakci

Přidat smajlík