Nakupování králíkárny z Ebay

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Lilunka

8.3.2016 11:11
Lilunka

XXX.XXX.111.169

Dobrý den, chtěla bych koupit dvoupatrovou králíkárnu a na Ebay.co.uk mají moc hezké a za pěkný peníz. Nakupoval tam už někdo něco? Anglické základy umím, ale jak říkám, nic jsem tam nenakupovala tak se bojím, aby mě neokradli o peníze.

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.3.2016 19:47
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mrkněte se na tohle poctivá práce vše masivní
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/56767507/Kralikarna.php.

14.3.2016 21:23
Štefanh

XXX.XXX.54.123

Moszte pridat stranku na tie klietky z e-bay prisím?

15.3.2016 17:11
vici

XXX.XXX.168.34

Štefanh napsal(a):
Moszte pridat stranku na tie klietky z e-bay prisím?

Http://www.ebay.de/sch/Stalle-fur-Kaninchen/63108/bn_1696002/i.html?_trksid=p2045573.m4213.

16.3.2016 16:42
gajdovka

XXX.XXX.45.9

Lilunka napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych koupit dvoupatrovou králíkárnu a na Ebay.co.uk mají moc hezké a za pěkný peníz. Nakupoval tam už někdo něco? Anglické základy umím, ale jak říkám, nic jsem tam nenakupovala tak se bojím, aby mě neokradli o peníze.

Strašně nekvalitní, vypadá to dobře, ale po zimě vše rozklížené, spodky snad z papíru, střecha už propadlá, musela jsem na to dát nepromokavou plachtu do jezírek, koupila jsem si tu 4metrovou kurnikárnu, vevnitř málo místa, chtěla jsem udělat bidýlko, ale slepice by musely být bez hlavy, aby se tam vlezly, musím vše opravit, zpevnit, strašný šunt

17.3.2016 16:38
chovatelpodluzi

XXX.XXX.51.47

gajdovka napsal(a):
Strašně nekvalitní, vypadá to dobře, ale po zimě vše rozklížené, spodky snad z papíru, střecha už propadlá, musela jsem na to dát nepromokavou plachtu do jezírek, koupila jsem si tu 4metrovou kurnikárnu, vevnitř málo místa, chtěla jsem udělat bidýlko, ale slepice by musely být bez hlavy, aby se tam vlezly, musím vše opravit, zpevnit, strašný šunt

Mrkl jsem na odkaz na ebayi, pokud mluvíte o těch klecích tam, tak je třeba vzít v potaz 1) určeny pro chov v místnosti (králičinci) a 2) do těch klecí patří laminátové šuplíky, které nejsou v ceně. Na výstavách v SRN jsou běžně k dostání, ale jeden vyjde cirka na 3-400Kč...

17.3.2016 17:57
gajdovka

XXX.XXX.45.9

chovatelpodluzi napsal(a):
Mrkl jsem na odkaz na ebayi, pokud mluvíte o těch klecích tam, tak je třeba vzít v potaz 1) určeny pro chov v místnosti (králičinci) a 2) do těch klecí patří laminátové šuplíky, které nejsou v ceně. Na výstavách v SRN jsou běžně k dostání, ale jeden vyjde cirka na 3-400Kč...

Já mám s tím výběhem do elka, pro slepice a na fotografii při prodeji to bylo vyfocené na trávě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík