Samice dělá divné zvuky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.4.2016 12:42
Roniček

XXX.XXX.199.61

Dobrý den.Chtěla jsem poprosit o radu a Vaše zkušenosti.Byla jsem si vybrat mladou samičku do mého chovu.Mladí byli ještě u matky a samice-jejich matka vydávala takové divné zvuky.Přesně takové jako dělá samice u samce když je připuštěná.Popsala bych to jako takové mrčení.Mládě jsem si zatím nebrala protože jsem měla strach zda není v chovu nějaká nemoc.Máte s tím někdo zkušenost co by to mohlo být?Předem děkuji.

6.4.2016 13:55
rapotacka11

XXX.XXX.32.107

Byla znepokojená.

vařečka

7.4.2016 08:57
vařečka

XXX.XXX.98.182

Roniček napsal(a):
Dobrý den.Chtěla jsem poprosit o radu a Vaše zkušenosti.Byla jsem si vybrat mladou samičku do mého chovu.Mladí byli ještě u matky a samice-jejich matka vydávala takové divné zvuky.Přesně takové jako dělá samice u samce když je připuštěná.Popsala bych to jako takové mrčení.Mládě jsem si zatím nebrala protože jsem měla strach zda není v chovu nějaká nemoc.Máte s tím někdo zkušenost co by to mohlo být?Předem děkuji.

Dobrý den, nechala jsem u mladých připuštěnou samici déle než obvykle a asi kolem 14 dnů její březosti začala kňučet, tak jsem jí hned přendala do jiného kotce. Kňučení přestalo a druhý den si natrhala chlupy. Takže teď nevím jestli to je falešná březost nebo 15.4. porodí. Hezký den.

Přidejte reakci

Přidat smajlík