Já nakoupila u jedné paní ve Velké Kraši, krásné podmínky, čistota, nádherná velká zvířata, má i tetované.Jsem ráda, že jsem koupila u ní i já mám doma velké silné zdravé kusy, prostě maximální spokojenost...Sama mám nyní k prodeji na výběr ze 4 vrhů a několika barev, netetované.No teda myslím, že zrovna tohoto obra jsem ve zverimexu nikdy nepotkala, tam maj jen jejich, zmenšeniny, zakrslíky
Terezo prosím tě, je takový problém strčit nos do katalogu?
http://www.cschdz.eu/celostatni-evropske-vystavy.aspx
- úplně dole odkaz na Katalog CV 2015.
Tam máš kontaktů tři...
Taky existuje normální inzerce. Už mě ty tvoje příspěvky ve všech diskuzích přestávají bavit.
Za prve Vám netýkám, za Druhé nemusíte reagovat a za třetí mi výstavy od srpna budou asi k ničemu, kdyz ho sháním ted. Navíc je spousta lidi, kteří ne maji doma a na výstavy nejezdi a odběr maji pouze na svých stránkach, které mnohdy ani google nedohleda, viz Cela Morava, kdybych neprolezla všechny inzeráty s nevycerpala všechny kontakty na chovatele, tak to sem asi nedávám. Jsou lidé, kteří měli stesti a odebrali například od někoho z Německa, i tam je z kraje spousta chovatelů a to by jste se divil, tihle lidé mnohdy nemají ani kontakt na sebe na stránkach německých klubu, proto zkouším jste tohle.
Tak zas až příště budete chtít byt chytrý a asi rano vstanete spatnou noho, nebo Vas naštve dráha polovicka, tak se jdete radši odreagovát jinam :).
terezkakub
napsal(a):
Jasne, a nějaké kontakty? Muj e-mail terezakubincova@seznam.cz klidně pošlete fotky samců. Dekuji moc.
Tak dle Vašeho přístupu i psaní soudím, že netetovaní králíci, ze dvorku, asi nebudou nic pro Vás...Tak třeba se dočkáte od jiného.Každopádně beranů je spousta, plnej internet...a na chovatelé, nonplusultra, kontakty nemám Jen mám pocit, že pokud budete takto ''příjemná'' tak se Vám ani neozvou...Neberte to jako útok na vaši osobu ale jako holý fakt.Přeji hodně štěstí, ať seženete.
Já si myslím, že nepříjemná nejsem, jen píši věcně, jasně a stručně a vždy poděkuji za každou odpověď i radu, jen k tomu psaní nepotřebuji psát smailíky a slohy, myslím, že dospělí pochopí, že člověk, který vřele poděkuje, je slušný.
Kontakt jsem už hezký dostala a jsem za něj opravdu vděčná, protože leč inzerátu je opravdu hodně jak píšete, tak to opravdu bohužel s původníma FB nemá nic společného, což je velká škoda, protože plemeno jako původní a velké je to velice krásné.
Opravdu mi to v dnešní době všech kříženců a zmenšenin přišlo jak hledání v kupce sena, protože před cca 7 lety, se ty klasický "velký" FB přeci jen hledali dle mého názoru o něco snadněji.