Haňulee

XXX.XXX.57.27
Dobrý den chtěla bych se zeptat: Můj králíček má cca 10 měsíců. Kdy ho mám očkovat popřípadě proti čemu, jak často a za kolik?
Moc děkuji za odpověď.
Očkuje se minimálně jednou ročně, ideálně do května (než létá bodavý hmyz) proti moru a myxomatoze. Dají se očkovat i další věci, ale tyto dvě sou pro králíky smrtelné, takže základ. Cena je různá, pro chovatele s více kusy a kteří se domluví víc pohromadě je klidně 20Kč/ králík. Pokud máte jednoho musíte s ním na veterinu a cena může být klidně jako za očkování psa.
Haňulee

XXX.XXX.57.27
Opravdu? No já mám 1
A kolik stojí prosím vás očkování psa? Celkem se bojím že to bude drahé
Uživatel s deaktivovaným účtem

Údajně očkování jednoho králíka stojí 100, -.Zase ale záleží na vetovi.
Haňulee

XXX.XXX.57.27
Aha tak vám děkuji:)
Prosím vás načio takýmto ľudom odpovedáte?
Otázky 100 krát zodpovedané.
Už má založené dalšie vlákno vpodstate o tom istom.
Zrejme vaše odpovede nepadli na úrodnú pôdu.
A ak niekto chová zviera a nemá ani tušenie základných vecí by mal na chov rovno zabudnúť.
Vám nepríde zakladanie tých istých tém a otázok ako zbytočné?
Viem som mimo tému, ale práve na tomnto fóre som našiel všetky odpovede na všetky moje otázky.
Presedel som tu zopár večerov a Minimálne polka času bola zbytočná, lebo sa to stále opakovalo v nových vláknach.
Ak niekto nedokáže ani čítať odpovede by vúbec nemal mať možnosť zakladať dalšie vlákna.
NA akomsi fóre je to tak že nováčik môže založiť vlákno až keď má myslím 10 postov v diskusiách a až po pár dňoch od registrácie.
Aj tu by to bodlo a nemusel by sa človek prehrabávať v kope balastu.
Pritom odpovede sú zväčša dostačujúce a pochopiteľné.
Mě očkuje doktor mor a myxu za 11, - V zimě jen mor za 8, -. Ve městě kde je veterina, tak maj jednou týdně očkování, takže je jedno jestli si tam přivezete jeden kus, nebo víc, platíte jen 15, -, protože maj na to vyčleněnej jeden den. (teda v očkovacím období - tak to tam mají napsáno). Jinak jezdil mi před léty jinej doktor, který chtěl za mora myxu 14,50, - Takže záleží dost na doktorovi...
martina85
napsal(a):
Mě očkuje doktor mor a myxu za 11, - V zimě jen mor za 8, -. Ve městě kde je veterina, tak maj jednou týdně očkování, takže je jedno jestli si tam přivezete jeden kus, nebo víc, platíte jen 15, -, protože maj na to vyčleněnej jeden den. (teda v očkovacím období - tak to tam mají napsáno). Jinak jezdil mi před léty jinej doktor, který chtěl za mora myxu 14,50, - Takže záleží dost na doktorovi...
To vše jsou hodně dobré ceny.
bronda
napsal(a):
To vše jsou hodně dobré ceny.
No ten pán co očkuje za 11, - komplet, tak on má celkově dobrý ceny. Když nám očkuje malý sele proti července a tak, tak cena je pouhých 50, -. Jednou mi musel jet jiný doktor a ten chtěl 500, -. Za stejný očkování... Docela rozdíl. prostě záleží na doktorech.
bača 555

XXX.XXX.191.83
Já platil 15kč za králíka a to jsem měl jenom 3, ale očkoval mi i ovce, psa nějaké vitamíny pro housata mi dával.