Dobrý den, prosím zkušené chovatele o radu.
Před 14 dni jsem si přinesla mladou samici králíka, když jsem si ji brala od majitelky, připouštěla ji, byla jsem u toho. nyní jsem už 2 dny měla podezření na falešnou březost (vypadalo to že samice si začne stavět ve 12.dni hnízdo). Včera ráno jsem přišla a samice už měla hnízdo postavené. vzala jsem ji tedy a dala k samci, ten ji obskočil, držela. ale večer jsem vyhodila mrtvé králíče, pěkné, velké donošené. přitom samička u dřívější majitelky byla v kotci se 2 dalšími samicemi.musela být tedy už připuštěna, ale ani dřívější majitelka neví jak se to mohlo stát (je z toho dost špatná, říká že se s tím ještě nesetkala, je to poctivá paní a chce mi samici vyměnit za dvě jiné, ale já měnit nebudu).
zkrátka se stalo, a nyní prosím o tu radu, protože jsem se s něčím takovým ještě nesetkala. Samice měla večer jen jedno mrtvé králíče, myslela jsem tedy že ráno přijdu a bude mít něco v hnízdě, ale žádné další mladé nemá. když se jdu z dálky podívat tak, aby o mě nevěděla, vidím že si dál škube chlupy a staví dál hnízdo, běhá k němu a pořád ho očuchává. Může mít ještě další mladé, mám počkat, nebo jí vykydat a hnízdo vyhodit? děkuji moc.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Až bude dospělá, to je 8 měsíců a nebo váhu alespoň 4 kg.
Uživatel s deaktivovaným účtem

V 5ti měsících je to fakt brzo.I když mají váhu, tak nejdříve v 7 měsících.