Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.5.2016 18:41
Malochovatel9

XXX.XXX.35.159

Dobrý den, chci se zeptat, jak a čím vykrmujete králíky?A jaké máte výsledky?děkuji.

13.5.2016 19:11
lidule

XXX.XXX.117.206

Hezký večer, my krmíme králíky senem, pak dostávaj směs granulí s léčivama + ječmen, když je možnost tak jablka, mrkev, krmná řepa, teď i trávu... tak ve 4 měsících mají kolem 3 kil živé váhy...

13.5.2016 19:31
Malochovatel9

XXX.XXX.35.159

lidule napsal(a):
Hezký večer, my krmíme králíky senem, pak dostávaj směs granulí s léčivama + ječmen, když je možnost tak jablka, mrkev, krmná řepa, teď i trávu... tak ve 4 měsících mají kolem 3 kil živé váhy...

Děkuji,.

13.5.2016 19:47
Vídeňský modrý

XXX.XXX.136.238

Když míchat granule s obylím tak rozhodně bez léčiva. Jinak máte zaděláno na problém. Já míchám granule bez léčiva, oves a ječmen. Porážím před 4 mesícem cca 3 kg.

13.5.2016 20:04
lidule

XXX.XXX.117.206

Vídeňský modrý: Mohl by jsi rozvést ten problém s mícháním obilí a granule s léčivy? S manželkou jsme relativně začátečníci v chovu králíku. Máme je necelý rok, ale zatím jsme se s žádným problémem nesetkali. Proto mě to zajímá, v čem by mohl být problém. Jak už psala manželka výše používáme směs ječmen a granule od energys.2 díly obilí, díl granulí cca. V minulé várce byl i oves, ale ten teď není tak tam je převaha ječmene. Předem díky za odpověď. Zdenda
PS: Snad nikomu nevadí, že používám profil mé drahé polovičky.

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.5.2016 21:39
Uživatel s deaktivovaným účtem

lidule napsal(a):
Vídeňský modrý: Mohl by jsi rozvést ten problém s mícháním obilí a granule s léčivy? S manželkou jsme relativně začátečníci v chovu králíku. Máme je necelý rok, ale zatím jsme se s žádným problémem nesetkali. Proto mě to zajímá, v čem by mohl být problém. Jak už psala manželka výše používáme směs ječmen a granule od energys.2 díly obilí, díl granulí cca. V minulé várce byl i oves, ale ten teď není tak tam je převaha ječmene. Předem díky za odpověď. Zdenda
PS: Snad nikomu nevadí, že používám profil mé drahé polovičky.

Nejsem sice "vídeňský modrý", ale odpovím vám.Pokud se granule s léčivem míchají s obilím, snižuje se množství účinné látky kterou králík pozře a tím se snižuje účinnost granulí.Proto se mají granule s léčivem dávat samotné a přidat jen seno a samozřejmě vodu.
Dříve jsem krmila také směsí obilí a granulí, ale s Emanoxem.Lépe se mně ale osvědčilo dávat ráno směs zrní a večer trochu granulí a seno.

Přidejte reakci

Přidat smajlík