Uživatel s deaktivovaným účtem

Zdravím, mám dvou měsičních vrh králíku a asi tak cca měsíc jedno králíče kulhalo na zadní nohu. Myslela jsem, že si s tím něco udělalo (např. o něco přiskřípl atd), jakoby ve zlomu měl bouly, nejspíš nateklé.. ale když jsem ho dala na stůl tak se i na ni postavil. Potom bylo vše stejné a nic se neměnilo.
Bohužel, dnes jsem přišla a to králíče leželo na zemi a nemohlo se postavit ani na jednu nohu, ikdyž jsem mu podepřela zadní tak na přední mu to též nešlo. Zkrátka byl ochrnutý na všechny čtyři. Jinak krom těch končetin se choval normálně, nebyl apatický a měl chut k jídlu. Ta se tedy Vás ptám co by to podle vás bylo? Co jsem hledala tak mi vyjela :Encefalitozoonóza, bylo by to tedy ono?
Děkuji.

Trapení jsem ho zbavila samozřejmě, jen bych chtěla zjistit do budoucna a hlavně jaký to bude mít vliv na ostatní.
napsal(a):
Trapení jsem ho zbavila samozřejmě, jen bych chtěla zjistit do budoucna a hlavně jaký to bude mít vliv na ostatní.
Možno sa tu nájde skúsený chovateľ, ktorý bude vedieť správne zareagovať, ale asi ozaj najlepšie to dať dobrému MVDr..
Keď budete mať od veta diagnózu, podeľte sa s nami.