Králík masivně zhubl

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.7.2016 23:55
abickocz

XXX.XXX.219.41

Zdravím, mám jeden problém, chovám králíky a jedna moje samice na chov začala během posledních dvou dnů strašně hubnout. Zhubla na tolik že už jsou jí nahmatatelná žebra. Koksa to nejspíše nebude jelikož nemá průjem a normálně žere, až nadměrně.Pije normálně. Už nevím co si s ňou počít. Nějaké rady ?

26.7.2016 12:12
chovatel  30

XXX.XXX.96.17

abickocz napsal(a):
Zdravím, mám jeden problém, chovám králíky a jedna moje samice na chov začala během posledních dvou dnů strašně hubnout. Zhubla na tolik že už jsou jí nahmatatelná žebra. Koksa to nejspíše nebude jelikož nemá průjem a normálně žere, až nadměrně.Pije normálně. Už nevím co si s ňou počít. Nějaké rady ?

Co to znamená (normálně žere), co žere, jak je stará, je čerstvě odstavená od mladých, kde jí máte ustájenu...musíte napsat vše, jinak nikdo nic nezjistí, v opačném případě ji raději zabijte a netrapte ji...

26.7.2016 12:33
rapotacka11

XXX.XXX.32.85

Zad. si asi myslí:
Co se vám na mé otázce nelíbí - ptám se jasně, né ?
Nechcete toho vědět příliš ?
Dokonce věk, životosprávu. Přeháníte.

26.7.2016 16:05
abickocz

XXX.XXX.219.41

Krmím jí senem, bydlí normálně v kotci, ten kotec jsem čistil před 3 dny, normálně žere znamená že normálně žere nezůstává po ní jídlo naopak vždy má prázdno když večer přijdu (krmím ráno a večer). odstavená od králíků je již 2 měsíce.

26.7.2016 17:34
chovatel  30

XXX.XXX.96.17

abickocz napsal(a):
Krmím jí senem, bydlí normálně v kotci, ten kotec jsem čistil před 3 dny, normálně žere znamená že normálně žere nezůstává po ní jídlo naopak vždy má prázdno když večer přijdu (krmím ráno a večer). odstavená od králíků je již 2 měsíce.

Pokud krmíte senem, tak je to jasné, ze sena určitě přibývat na váze nebude...co tak dát oves nahý, nebo obyčejný 3 krát týdně trocha ječmene a ostatní snad už zvládnete sám, když králíky chováte...

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.7.2016 18:14
Uživatel s deaktivovaným účtem

Třeba mu vaří svíčkovou na smetaně a knedlík se zelím a bůčkem když po ní nezůstává jídlo.

26.7.2016 18:46
jardagin

XXX.XXX.167.9

abickocz napsal(a):

To ji opravdu krmníte jen senem ?

Přidejte reakci

Přidat smajlík