Problémy s vyhledáním slova mor

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Ne-chovatel

17.8.2016 11:43
Ne-chovatel

XXX.XXX.6.72

Bože, co to je za diskusní platformu, když člověk v jednotlivých diskusích slovo mor nalézá běžně, ale vyhledavač na jeho vyhledávání (slova mor) již nespolupracuje (nic není nalezeno)?

To je horší jak zlej sen!

Nemohl by správce uveřejnit seznam slov, která nebudou vyhledána interním vyhledávačem, abych si udělal celkovou představu o stavu serveru?

Ne-chovatel

17.8.2016 11:51
Ne-chovatel

XXX.XXX.129.96

Je to tím, že má slovo jen tři písmena? Pokud ano, tak si neberte na iFauně, k srdci mou poznámku.

Asi by bylo vhodné upozornit hledajícího, že takto krátké slovo nebylo vyhledáno (patrně kvůli parametrům indexu) namísto toho, že nebylo nic nalezeno. Děkuji.

17.8.2016 15:26

Dobrý den,

máte pravdu, ve vyhledávání je skutečně omezení na stavené na tři písmena a méně. Nejedná se však o omezení ze strany webu iFauna, ale o omezení nastavené poskytovatelem našich serverů společností Fortion networks (jedná se o ochranu proti zahlcení serveru). Pokusíme se však s tímto poskytovatelem domluvit tak, aby ochranu omezil a třípísmenná slova se normálně vyhledávala.

Hezký den
admin.

Ne-chovatel

18.8.2016 08:58
Ne-chovatel

XXX.XXX.7.38

Dobrý den,

Já bych měl pro nevyhledávání slov delších jak čtyři písmena i pochopení, i když čeština jich zná hodně.
Pokud je tedy použit index a nedochází vždy k fultextovému vyhledávání. Takže pokud vám řeknou že by museli změnit nastavení indexovacího stroje a ten by to neúměrně zatížilo... nechl bych to být.

Mne mrzí, že jsem byl hned tak podezřívavý. Je to do značné míry těmi lidmi co sem chodí i dobou jaká zrovna je a přinejmenším na mne doléhá až si z toho sám zoufám.
Pokusil jsem se omluvit i v rámci nahlášení příspěvku a žádal o odstranění celého diskusního vlákna, myslím mám ale browser ne-úplně ideálně nastavený (byla zobrazena nějaká chyba) a tak vám možná vzkaz nedorazil. Opakuji. Klidně tedy celé vlákno smažte, pokud ho tedy nechcete ponechat aby díky němu byly o tomto omezení informováni i další uživatelé diskusí. Snad až zapomenu že tu existuje to omezení, což se stane, nebudu příště hned podezřívavý.

Děkuji.
Ne-chovatel.

Přidejte reakci

Přidat smajlík