Očkování králíků Plzeň-sever

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.9.2016 13:26
cerysek

XXX.XXX.174.34

Dobrý den, netušila jsem, že sehnat nějakého veterináře, který by mi přijel očkovat králíky, je naprosto nadlidský výkon. Po několika marných pokusech u různých veterinářů (jeden se mi vysmál, že dám víc za cesťák než za očkování-s čímž počítám) jsem už to vzdala. Nebo se to dělá tak, že se nacpe 50 králíků do bedny a jede se na očkování? I to mi bylo řečeno jednou paní veterinářkou. Nevíte prosím o někom? Díky.

Achil

21.11.2016 22:29
Achil

XXX.XXX.96.193

Očkovat sama. Objednejte si vakcínu a mvdr.

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.11.2016 08:48

Rozhodně s králíky nikam nejezděte. zkuste obejít sousedy s králíky nebo jinými hospodářskými zvířaty. Určitě vám někdo kontakt na slušného veterináře dá. Bohužel náš veterinář si mi také stěžoval na kolegy, že každý rád dělá s různými mazlíky, lidé jim je snadno přinesou až do ordinace a jsou ochotní za ně utratit neskutečné peníze, to u hospodářských zvířat je to složitější a tolik na tom nevydělají. Nevzdávejte to, mezi sousedy se vždycky najde někdo, kdo bude mít kontakt na někoho slušného.

22.11.2016 09:08

Poptejte se u lidí co chovají ovce, kozy, krávy ti většinou znají veterináře který jezdí.

Chovatel Lada

22.11.2016 09:11
Chovatel Lada

XXX.XXX.97.68

Dělejte chovatelé společné očkování, dělám to několik let,
kdy obejdu kamarady s termínem očkování, veterináři nahlásím
kusy na očkování a oočkuje psa, králíky, ovce, kozy, kočky, jen
odmítá očkovat nerudný manželky...

23.11.2016 21:38
Achil

XXX.XXX.96.193

Odkud jste přesně?