gucos
napsal(a):
V tomto termínu je i moravská zemská výstava v Přerově nejde o mýlku nebo se konají tyto výstavy současně.
Žádná zemská výstava moravy neexistuje. To by s názvem museli souhlasit všechny kraje Moravy a Slezska. Že si tu výstavu tak někdo pojmenoval je jeho věc. Stejně jako tady na jihu máme holubářskou výstavu Podyjí, což je oblast celkem zasahující do dvou OO a nikdo to neřešil. Prostě ji tak mají pojmenovanou, přitom by se tak mohla jmenovat kdekoliv na úseku toku Dyje. U Přerova snad jde o krajskou výstavu Olomouckého kraje, ale víc nic. Jen dobré výstaviště, ale nic jako zemská výstava. Tak jako Bohdalov není každým rokem výstavou krajskou, ač nese název Výstava Vysočiny. A přitom svým rozsahem již dávno není jen výstavu kraje Vysočina
P.S. Mrknite do Chovatele, termín měnil Přerov, nikoliv Brno. Čili za kolizi mohou Přerovští ne JM.
chovatelpodluzi
napsal(a):
Žádná zemská výstava moravy neexistuje. To by s názvem museli souhlasit všechny kraje Moravy a Slezska. Že si tu výstavu tak někdo pojmenoval je jeho věc. Stejně jako tady na jihu máme holubářskou výstavu Podyjí, což je oblast celkem zasahující do dvou OO a nikdo to neřešil. Prostě ji tak mají pojmenovanou, přitom by se tak mohla jmenovat kdekoliv na úseku toku Dyje. U Přerova snad jde o krajskou výstavu Olomouckého kraje, ale víc nic. Jen dobré výstaviště, ale nic jako zemská výstava. Tak jako Bohdalov není každým rokem výstavou krajskou, ač nese název Výstava Vysočiny. A přitom svým rozsahem již dávno není jen výstavu kraje Vysočina
P.S. Mrknite do Chovatele, termín měnil Přerov, nikoliv Brno. Čili za kolizi mohou Přerovští ne JM.
Děkuji za odpověď, ale stačilo napsat ano, ne. Nad názvem jsem nepolemizoval. A je to XIII. Výstava Moravy a Slezska drobného zvířectva konaná 3.-4.12.
fmoravec
napsal(a):
Lojzíku, co se takhle podívat na stránky krajského sdružení, je tam předběžný katalog i s prodejními cenami, za mě super
Co je na tom super, drůbež a holuby nejsou napsány, a včera když jsem to psal, tak nic na stránkách nebylo.Dal to tam dneska v 6.11 kdyby ses podíval pořádně.
lojza
napsal(a):
Co je na tom super, drůbež a holuby nejsou napsány, a včera když jsem to psal, tak nic na stránkách nebylo.Dal to tam dneska v 6.11 kdyby ses podíval pořádně.
14 dní dopředu je dle mne dobrý počinek, mě to stačí, super na tom jsou ty ceny, třeba se dočkáme i zbytku katalogu
tak a zase můžeš kritizivat
Tak za ty peníze, co má stát pronájem výstaviště, si myslím, že zveřejnit předběžný katalog před uzávěrkou už by nebyl takový problém a možná by se tam přihlásilo víc chovatelů, kdyby věděli do čeho jdou. Hodně jich jede radši do Lysé nebo Nitry. Ušetřené peníze by se mohly třeba investovat u větších výstav do programu na přihlašování, jako má Bohdalov.
Chovatel Lada

XXX.XXX.97.68
waw
napsal(a):
Dejte odkaz na stránky. Díky.
Taky jsem hledal katalog na výstavu Brno - na stránkách KS - JMK, ale nenašel...
Http://cschksjihomoravskehokraje.websnadno.cz/prubezny_katalog.xls
Průběžný katalog, je na stránkách Krajského sdružení.
Http://hellingerovi.rajce.idnes.cz/2016_JMKV_Brno%2C_BVV_pav._B/
Opravdu nádjerná výstava, pár momentů z haly...
chovatelpodluzi
napsal(a):
Http://hellingerovi.rajce.idnes.cz/2016_JMKV_Brno%2C_BVV_pav._B/
Opravdu nádjerná výstava, pár momentů z haly...
Adame, nevíte čí byl ten siamák na fotce? Díky!
chovatelpodluzi
napsal(a):
V uchu dle foto S58, čili pravděpodobně p. Hanuše. Celkově se mi expo Si líbila. Pěkná zvířata, ale často mimo kondici - nehotová v barvě. Vybral jsem to které bylo cca nejlepší v barvě...
Díky,
předpokládal jsem to. Bohužel, chovatele tohoto "nejkrásnějšího" plemene by šlo spočítat na prstech jedné ruky - možná půl druhé. Kdyby sem někdo dal kompletní katalog s oceněním a adresářem, bylo by to skvělé.
Katalog je ke stažení na stránkách Krajského sdružení Jihomoravského kraje, odkaz níže.
http://cschksjihomoravskehokraje.websnadno.cz/katalog_brno_krajska_2016_kontrola.pdf.
jan.kvapil
napsal(a):
Katalog je ke stažení na stránkách Krajského sdružení Jihomoravského kraje, odkaz níže.
http://cschksjihomoravskehokraje.websnadno.cz/katalog_brno_krajska_2016_kontrola.pdf.
Díky, stáhnu. A Beranům děkuji za ochotu!