Zajačik si asi zlomil nohu čo mám robiť

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Leuško

16.12.2016 21:08
Leuško

XXX.XXX.119.78

Dobrý deň, môj zajačik si asi zlomil nohu...
Neviem čo mám robiť mám isť ku veterinárovi alebo zajačika mám utratiť alebo mu to obviazať obväzom?
Mám ho pusteného po izbe a skočil z postele :( teraz ke v klietke :( čo mám robiť? :(.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.12.2016 21:20
Uživatel s deaktivovaným účtem

Leuško napsal(a):
Neviem čo mám robiť mám isť ku veterinárovi alebo zajačika mám utratiť alebo mu to obviazať obväzom?
Mám ho pusteného po izbe a skočil z postele :( teraz ke v klietke :( čo mám robiť? :(.

Nějaký obvaz vám fakt nepomůže.

k tomu zbytku, to záleží na tom, jestli a jak to má zlomené a o jakou končetinu se jedná. podle toho se do dá řešit klidem, osteosyntézou, amputací nebo sežráním postiženého jedince.

asi bude nejlepší, když si to necháte vyfotit u veta a pak se rozhodnete. nebo ho sněžte rovnou.

16.12.2016 21:36
leprechaunek

XXX.XXX.244.126

Leuško napsal(a):

Veterina, rentgen.

16.12.2016 22:12
Moris 01

XXX.XXX.209.91

Leuško napsal(a):

Docela jste mě rozesmála. Asi by jste měli jít k veterináři. Je to docela logické. To je jako kdyby vy jste si zlomila nohu a obvázala si to obvazem. Půjdete k veterináři, nebo si to obvážete? Veterinář Vám každopádně poradí co dál, takže zajděte k němu.

18.12.2016 08:36
Vlastimil.K

XXX.XXX.168.30

Králíka se zlomenou nohou léčím na pekáči v troubě.

18.12.2016 09:49
leprechaunek

XXX.XXX.244.126

Vlastimil.K napsal(a):
Králíka se zlomenou nohou léčím na pekáči v troubě.

Škoda že se na nedostatek slušnosti a pochopení taky nepředepisuje okamžité utracení..
Hned by na tom světě bylo o dost líp.

18.12.2016 18:55
xchipsy

XXX.XXX.142.1

Moris 01 napsal(a):
Docela jste mě rozesmála. Asi by jste měli jít k veterináři. Je to docela logické. To je jako kdyby vy jste si zlomila nohu a obvázala si to obvazem. Půjdete k veterináři, nebo si to obvážete? Veterinář Vám každopádně poradí co dál, takže zajděte k němu.

Já bych řekla, že pokud si zlomí nohu člověk, půjde k lékaři, ne veterináři Ale chápu jak to bylo myšleno, je mi jasné, že je to přebrept, ale pobavilo mě to

18.12.2016 22:29
Moris 01

XXX.XXX.209.91

xchipsy napsal(a):
Já bych řekla, že pokud si zlomí nohu člověk, půjde k lékaři, ne veterináři Ale chápu jak to bylo myšleno, je mi jasné, že je to přebrept, ale pobavilo mě to

Tak aspoň, že jsem Vás rozesmál

19.12.2016 10:39
mikimajky

XXX.XXX.73.5

Leuško napsal(a):

Urobiť ho na smotane.
Len mi je divné že vaši králici majú postele.
Moji majú len koterce a v nich postieľku.
Asi prehodnotím svoj chov a dostaviam im izby a postele.

Přidejte reakci

Přidat smajlík