Co se sexuálním apetitem králíčka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kate 22

19.12.2016 19:47
Kate 22

XXX.XXX.195.157

Ahoj chtěla bych se zeptat mám ne celý rok starého králíčka a začal poslední dobou hrozne odrážet. Snaží se olizovat a štípat zubama, když se mu to povede tak se snaží mi osouložit ruku, nohu. Nedělá vůbec nic jiného a odmítá byt v kleci. Zvažuji kastraci ale mám strach aby mu to ještě více neuškodilo. Nemá někdo nějakou radu či zkušenost?

19.12.2016 22:07
rapotacka11

XXX.XXX.32.64

- odmítá byt v kleci
"""""""""""""""""""""""""
- bude nejspíš vadnej, neví, že čučet v kleci je bezva?

mám strach aby mu kastrace ještě více neuškodila
""""""""""""""""
Jak asi ?

Stendo

19.12.2016 22:31
Stendo

XXX.XXX.49.145

Nas kralicek ma mic smajlík je to jeho samicka, honi micek po mistnosti a davam mu ho i do klece. smajlík Krasne si na micku uziva. smajlík

19.12.2016 22:42
bronda

XXX.XXX.98.84

Brom do pití?

19.12.2016 23:19
leprechaunek

XXX.XXX.244.126

Kate 22 napsal(a):
Ahoj chtěla bych se zeptat mám ne celý rok starého králíčka a začal poslední dobou hrozne odrážet. Snaží se olizovat a štípat zubama, když se mu to povede tak se snaží mi osouložit ruku, nohu. Nedělá vůbec nic jiného a odmítá byt v kleci. Zvažuji kastraci ale mám strach aby mu to ještě více neuškodilo. Nemá někdo nějakou radu či zkušenost?

Někteří králíci se dají naučit na plyšáky, nebo v některých případech i na ten míč. Pokud nepomáhá, tak kastrace. U samců je to jednoduchý zákrok, a ne, žádné negativní dopady nemá... ani tloustnutí a nic podobného, jak se občas říká třeba u kocourů.
Nekastrovaný samec se dá snést, ale když moc nevyvádí. Když vyvádí, tak falešný soucit stranou a šup s ním na kastraci.

19.12.2016 23:20
leprechaunek

XXX.XXX.244.126

rapotacka11 napsal(a):
- odmítá byt v kleci
"""""""""""""""""""""""""
- bude nejspíš vadnej, neví, že čučet v kleci je bezva?

mám strach aby mu kastrace ještě více neuškodila
""""""""""""""""
Jak asi ?

Čučet z kotce je předpokládám stejně bezva.

A na to "jak asi" se zadavatelka právě ptala.

No jo, další, co má čas napsat fůru urážek, ale ne odpovídat... že vás to všechny baví.

20.12.2016 10:13
Awrel

XXX.XXX.202.179

leprechaunek napsal(a):
Čučet z kotce je předpokládám stejně bezva.

A na to "jak asi" se zadavatelka právě ptala.

No jo, další, co má čas napsat fůru urážek, ale ne odpovídat... že vás to všechny baví.

Mě to pobavilo, ne každej to žere jako ty. Nic proti ale.

20.12.2016 19:35
borax

XXX.XXX.91.21

Kate 22 napsal(a):

Samci jsou zkrátka takový.
Máme to tak"od přírody". Ona"nervozita" je normální :-D

Tessouš

19.2.2017 20:31
Tessouš

XXX.XXX.158.94

Stářím se to zlepší..To je jako u kluků v pubertě...Jsou hodně perverzní...A když ne tak jdete sehnat plyšového kralika.

Přidejte reakci

Přidat smajlík