Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Lukassssssss

2.1.2017 11:46
Lukassssssss

XXX.XXX.98.193

Dnes jsem u jedné samice našel krev v uchu viz foto.Má to pouze na jednom, druhé je čisté.Po vyčišteni vatou šla krev dolu.Samice je čiperná a potravu příjmá.Co by to mohlo způsobit máte někdo podobnou zkušenost.Na svrab to nevypadá si myslím a mor snad taky ne to by, už podlehla.

2.1.2017 13:26
slovensko

XXX.XXX.178.6

Bud ju uhryzol druhy kralik alebo sa niekde uskrabla.

Lukassssssss

2.1.2017 23:02
Lukassssssss

XXX.XXX.98.193

Má svůj kotec, Ješte jsem ji podrobně prohlížel a vnitřek ucha má celej od krve.

Neřeš to

3.1.2017 10:39
Neřeš to

XXX.XXX.237.244

Moje samice než si začaly sami chodit pro pohlazení tak občas tak zprudka odskočily na zadních (v určité fázi naší důvěrnosti, kterou o kterou již nestály), takže věřím že v omezeném prostoru by se o něco mohly pěkně praštit (u toho bys ale byl, i když krev by se mohla spustit až se zpožděním ale u ucha ne s velkým, spíš by ji mohla později a již tuhnoucí dostat ven když by klepala hlavou protože ji dráždí). Stejně to dělají když se něčeho leknou (třeba slepice), nebo si i hrají (či se z počátku kousaly a zaháněly novou mladou samici).

Doplním ke svejm, že samec je starej kliďas a flegmoš co jde na vše z volna (kolikrát začne samice nahánět jeho, že se má zase dát do díla), který čeká jestli se ho rozhodnu hladit nebo ne a někdy ani nepoznám zda to zrovna chce nebo ne. Poznamenám ještě, že králíci jsou volně a mohou si kdykoli zdrhnout z mého dosahu.

U vás nevím zda nakolik je omezen prostor a zda je může něco vylekat. Myslím ale, že i myši a sen by toho byl schopen. Prostě myslím, že mohla třísknout hlavou o stěnu kotce.

Ono, králík je ale podle mne obecně "náchylný na krev". Když jsem jako dítě zabíjel a nedokázal králíka zavčas srovnat abych ho mohl klepnout za uši, protože sebou pořád házel a zvedal se mi, tak se mu někdy spustila z nosu červená ještě než jsem ho lupl. Takže podle mne může jít krev velmi snadno i přes uši i když jsem to nikdy neviděl.

Přidejte reakci

Přidat smajlík