Lukassssssss

XXX.XXX.98.193
Dnes jsem u jedné samice našel krev v uchu viz foto.Má to pouze na jednom, druhé je čisté.Po vyčišteni vatou šla krev dolu.Samice je čiperná a potravu příjmá.Co by to mohlo způsobit máte někdo podobnou zkušenost.Na svrab to nevypadá si myslím a mor snad taky ne to by, už podlehla.
Lukassssssss

XXX.XXX.98.193
Má svůj kotec, Ješte jsem ji podrobně prohlížel a vnitřek ucha má celej od krve.
Neřeš to

XXX.XXX.237.244
Moje samice než si začaly sami chodit pro pohlazení tak občas tak zprudka odskočily na zadních (v určité fázi naší důvěrnosti, kterou o kterou již nestály), takže věřím že v omezeném prostoru by se o něco mohly pěkně praštit (u toho bys ale byl, i když krev by se mohla spustit až se zpožděním ale u ucha ne s velkým, spíš by ji mohla později a již tuhnoucí dostat ven když by klepala hlavou protože ji dráždí). Stejně to dělají když se něčeho leknou (třeba slepice), nebo si i hrají (či se z počátku kousaly a zaháněly novou mladou samici).
Doplním ke svejm, že samec je starej kliďas a flegmoš co jde na vše z volna (kolikrát začne samice nahánět jeho, že se má zase dát do díla), který čeká jestli se ho rozhodnu hladit nebo ne a někdy ani nepoznám zda to zrovna chce nebo ne. Poznamenám ještě, že králíci jsou volně a mohou si kdykoli zdrhnout z mého dosahu.
U vás nevím zda nakolik je omezen prostor a zda je může něco vylekat. Myslím ale, že i myši a sen by toho byl schopen. Prostě myslím, že mohla třísknout hlavou o stěnu kotce.
Ono, králík je ale podle mne obecně "náchylný na krev". Když jsem jako dítě zabíjel a nedokázal králíka zavčas srovnat abych ho mohl klepnout za uši, protože sebou pořád házel a zvedal se mi, tak se mu někdy spustila z nosu červená ještě než jsem ho lupl. Takže podle mne může jít krev velmi snadno i přes uši i když jsem to nikdy neviděl.