Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.1.2017 19:25
Stepjino

XXX.XXX.4.234

Dobrý večer mám týdny stará králíčata zhruba před dny jsem si všiml že mají zalepené oči tak jsem jim oči rozlepil a kapu borovou vodu normálně pijou a žerou ale vypadáto že budou asi slepá tak prosím o radu jestli králík může žít slepý nebo uhyne Děkuji za radu ?!

11.1.2017 09:42
awake

XXX.XXX.115.235

Jak jsou ta mláďata stará?

17.1.2017 18:32
Maros96

XXX.XXX.85.75

Ja mam problém že z piatich majú obe oči otvorené iba dva ostatné majú iba jedno a to druhé nie majú to ako chrastu som skúsil dnes im nato dať indulonu aby zmäklo alebo vie niekto o niečom lepšom za radu Ďakujem a majú už štyri týždne tie mladé.

17.1.2017 18:42
kačíkačka

XXX.XXX.10.91

Maros96 napsal(a):
Ja mam problém že z piatich majú obe oči otvorené iba dva ostatné majú iba jedno a to druhé nie majú to ako chrastu som skúsil dnes im nato dať indulonu aby zmäklo alebo vie niekto o niečom lepšom za radu Ďakujem a majú už štyri týždne tie mladé.

Indulonu neeee! Normální mast na oči pro lidi a borovou vodu!

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.1.2017 18:43
Uživatel s deaktivovaným účtem

Maros96 napsal(a):

Indulona je vám na nic, chcete snad strupy odstranit, ne zvětšit.

ophtal a odmočit a prostě otřít či s citem odtrhat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík