Dobry mal by som otazku urobil som si kralikaren pod pristresok co je cely ako aj boky aj strecha z plechu (šopa) a chcel by som nejaku radu ze ci to nebude problem cez leto ked s oprie slnko na strechu tak ci tie horne klietky ci im tam nebude velmi horuco a co by som mohol dat pod ten plech aby tak nebolo? Ale pristresok je velky je vetrany rozlohu ma cca 10m x 6m a stoho kralikaren je 1m x 6m taze co dat na strechu aby v lete im nebolo velmi horuco? Za kazdu dobru radu Dakujem.
David88

XXX.XXX.166.22
Zdravím,
já mám střechu z Eternitu. "Hala" má cca 2x5 m, severní průčelí je celoprosklené, jižní je opřené o dům, tudíž je to ve stínu až do 14. hodin. Pod Eternitem byl polystyren (myši, vosy...). Nyní tam není nic kromě elektroinstalace. Podbité to je autobusovým umakartem. Takže je tam takový tepelný most. Můj duchovní otec chovu měl plechovou střechu a v létě hlásil i přes chlazení občasné úhyny. Horko tam bývá, ale díky orientaci chodby Z-V a úzkému profilu, tam slušně protahuje. K poznámce o tepelné pohodě nejvyšších kotců - já mívám horko od rozpálené betonové podlahy, takže nejhůře na tom jsou ti dole, pokud nekropím.