Králičí maso ve vlastní šťávě

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.2.2017 17:46
sichi1971

XXX.XXX.157.125

Zkoušel jste někdo zavařit do sklenic tak jako vepřové?

12.2.2017 11:24
kkki

XXX.XXX.54.213

Ano zkoušel, je třeba docela hodně okořenit, pak třeba naředit.Vše výborné a chutné.K.

12.2.2017 11:48
horal

XXX.XXX.202.176

Je vynikající i pro diabetiky.1. zavařované káličí maso se zeleninovým lečem (domácí) 2. se sterilizovanými fazolemi. Jako příloha vařený brambor ve slupce, anebo v páře.

12.2.2017 12:36
sichi1971

XXX.XXX.157.125

Děkuji za reakce. Přemýšlel jsem, že bych maso zavařil společně s bůčkem, aby nebylo suché.

12.2.2017 21:16
rabbit

XXX.XXX.11.189

Ne tedy vyloženě s bůčkem.1:1 s vepřovým...

12.2.2017 21:31
sichi1971

XXX.XXX.157.125

V dnešní době je prakticky bůček libový.

12.2.2017 21:53
rabbit

XXX.XXX.11.189

To máte vlastně pravdu

13.2.2017 08:07
xchipsy

XXX.XXX.142.1

Dávali jsme králíka do konzerv, jednou cca půl napůl s uzeným, podruhé po třetinách králík - uzené - vepřové. Neskutečná bašta. Na dno 1-2 lžíce mletých vepřových vařených kůží, po naplnění zalít vývarem z vepř.kostí (kdo nemá, může i vodou), zavíčkovat, povařit a mňam!

13.2.2017 13:22
zitdanka

XXX.XXX.115.110

Dobrý den, zavařuji tak i vepřové a hovězí.Maso nakrájím na kostky větší dám do mísy, posolim přidám nakrájený česnek, kmín a nechám do druhého dne v lednici pak maso nacpu do sklenek, většinou 0,3 a zavařím.Poprvé 2 hod, var a druhý den 1 hod. opět var je to výborné-maso ve vlastní štávě.

13.2.2017 14:41
sichi1971

XXX.XXX.157.125

Díky. S tím česnekem je to dobrý nápad. Mám zkušenosti jen se zavařením vepřového, ale bylo mi jasné, že králík musí být také dobrý. Dnes jsem koupil cca 2 kg bůčku, zavraždil 3 ušáky a zítra se do toho dám

4.5.2019 16:03
Pet.15

XXX.XXX.253.89

Jo,zavařený králíček to je namka,s bůčkem,česnekem k tomu knedl,červené zelí a poté na hodku na kanape.Život je krásný.

Přidejte reakci

Přidat smajlík