Zdravim pochvalte sa so svojimi novymi kralikmi na novu sezonu ja chovam Francuzske Barany farbe modra a havana a ich straky pridavam mlade po tej zime co som odchoval.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.103
Tak snad se m sem také podaří něco vložit. Rovněž zimní odchovy. Snad se mi podaří obrázky správně vložit, kvalita není dobrá, fotil jsem to mobilem.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.103
Tak první fotka železáčci z půlky února, straka vpravo samička ze začátku prosince, vlastní odchov a vlevo samec, nikoliv vlastní odchov, ale mládě ze října koupené na Moravě s vidinou budoucího chovného samce a zatím velice nadějný. Třetí fotka novoroční divocí a nejmladší přírůstek čtrnáct dní straka, fotka je bohužel vzhůru nohama.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.103
Tak ještě jeden vrh divochů. Začátek února. No pokud se zadaří, v červenci bude co vystavovat.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.103
Děkuji, to potěší. Železáci se narodili jen čtyři, což je většinou dle mých zkušeností poloviční záruka pěkných králíků. Z početných vrhů je dost odpadu, tohle jsou takoví buřtíčci. Ale koukal jsem na Vaše strakáče a také vypadají dobře. Pro strakáče mám obzvláště slabost, chtěl bych se věnovat více černým, ale jej jich jako šafránu. Černé berany mám, tak by stačilo sehnat nějakou černou straku a je na čem stavět, ale moc se nedaří. Už u těch divokých strak není snadné sehnat nepříbuzné do chovu. Je dobře, že se držíte těchto vzácnějších barevných rázů (modrá a hlavně havany). Osobně bych si na ně moc netroufal, je nesnadné sehnat nepříbuzné samce do chov, proto všem co se k tomu odhodlají moc fandím. Také Vám přeji mnoho zdaru v chovu a ať je Frantíci dělají radost.
Tak to áno tie havany sú málo ale ak človek ide za tým a chce sa venovať tomu tak sa to dá aj keď idú do toho trošku viac peňazí ale za ten pocit to stojí. Mám 4 samice a 2 samcov tak je nacom stavať tak uvidíme. A k tým čiernym i ja chcem buď na ďalšiu sezónu alebo v blízkej dobe si chcem zadovážiť tiež pár čiernych veľmi sú pekné tak uvidíme. A táto sezóna je moja prvá čo sa týka registrovaných a aj čo budem vystavovať tak dúfam že pomaly ale isto to pôjde.
Pro Maros96:Tak to je dobré, že králíky budete i registrovat. Tím teprve chov jistého plemene dostane opravdu smysl. Budete produkovat mladé s PP a to je nejlepší způsob, jak podpořit plemeno. Jinak Chovatel 30, moc děkuji za přání úspěchů, to samé přeji také Vám. Železití jsou potomci samce od Vás, vlastně již druhý. Je to černej kanec. . Poprosím Vás, ať nás tu také nějakou fotkou letošního odchovu podpoříte. Tam u Vás už je asi jaro v plném proudu, tak věřím že do populace FB u nás a na Slovensku máte také čím přispět. Oběma Vám pánové přeji úspěšnou sezonu a zdravé, silné a v našem případě hlavně obrovské chovance.