Samec stříká moč po chovateli

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

bob48

19.3.2017 21:02
bob48

XXX.XXX.127.60

Zdravím. Samec me uz asi dva týdny znacbujemoči.Pokaždé když jdu kolem jeho kotce tak me ohodí.Dal jsem do půl dvířka karton abych mu to znemožnil.Má kotec celej ohozenej.Lze ho to nějak odnaučit?

19.3.2017 21:07
mustela.erminea

XXX.XXX.236.1

Racionálním způsobem nelze. Dopřejte mu čas a berte to s radostí a optimismem a nadhledem, že z něj bude dobrý plemeník, časem ho to opustí...

Neregistrovaný uživatel

19.3.2017 21:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.28.113

bob48 napsal(a):
Zdravím. Samec me uz asi dva týdny znacbujemoči.Pokaždé když jdu kolem jeho kotce tak me ohodí.Dal jsem do půl dvířka karton abych mu to znemožnil.Má kotec celej ohozenej.Lze ho to nějak odnaučit?

Vypadá to, že to bude riadny SKOKAN! Treba mu dať čas on sa spraví, je to určite kríženec, že? Mám aj ja takého, škaredý ako čert no výborný na pripúšťanie!

Neregistrovaný uživatel

19.3.2017 21:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.103

Tak s tím jsem se v životě nesetkal. Ale v Plzeňské ZOO mě málem i s rodinou pochcal nosorožec, to už je jiná káva a to aroma, Dadák i Jihlavanka hadr. Takový proud naštěstí králík nevyvine, ale ani o to bych nestál, aby po mě králík močil. Ale jak jsem psal, v životě se mi to u králíka nestalo a ani o tom neslyšel. Maximálně si mláďata ucvrnknou u tetování.

bob48

19.3.2017 22:12
bob48

XXX.XXX.127.60

Ne.Je to čistokrevny MSč.

20.3.2017 08:52
mikimajky

XXX.XXX.144.252

Mám aj ja takého samca. Už to síce nerobí, ale kedysi bol v hornej králikárni a vždy keď som išiel okolo som dostal dávku :D Výplach očí :D
Tak som ho presťahoval do spodného kotca. Predsa len mi moč na topánke vadí menej ako za krkom :)
A teraz už to nerobí. Prešlo ho to. Ale som si všimol čo mám teraz od neho mladého smaca to začína robiť, má cca 4 mesiace.

20.3.2017 09:29
zitdanka

XXX.XXX.115.110

Dobrý den, i já mám 2 takové nezbedníky, musím si dávat pozor a před jejich kotci se nezdržovat, ale i tak se někdy trefí, ale není to pořád přes zimu je klid.

Neregistrovaný uživatel

20.3.2017 11:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.9

bob48 napsal(a):
Ne.Je to čistokrevny MSč.

Tak už sa nám kazia aj čistokrvný, Kur..!.Ale nie berte to ako foor, skúste ho presťahovať, myslím že ho to prejde.Môjho to ako dospel prešlo, chodí pekne do rohu.Ale aj keby to robil tak si ho nechám lebo výborne kryje !

20.3.2017 12:39
Debustr

XXX.XXX.11.158

No můj to dělá taky (KAL). Vycházím z toho, že až to dělat přestane, tak půjde do fašírky. Mě teda neohazuje, tak si to neberu osobně, ale kotec má vymalovaný od jara do podzimu. Takže můj názor je takový, že bych s tím nic nedělal.
Když tak přes dvířka síťku proti hmyzu a bude po problému.

22.3.2017 12:25
kačule

XXX.XXX.109.1

Také nám to dělá chovný tetovaný samec KAl, jen je zajímavé, že jen na mě na přítele ne :-D měla jsem ho v hornim kotci tak jsem ho přestěhovala dolů a je to lepší.Jak jsem prošla kolem jeho dvířek tak jsem měla zasah do očí atd smrad jak... ted se taky občas stane, ale na hlavu, musim být opatrná když mu tam dávám samičku, nebo seno slámu ma pročuranou pořad, samičky nahozena stěny kotce taky mam 5 samcu a děla to jen jeden strašny.

Avolidaren

23.3.2017 20:47
Avolidaren

XXX.XXX.237.110

Mám samce, co mě taky jednou tak "ohodil". Moc příjemný to nebylo, byl celkem přesnej :D. Od té doby si na něj dávám pozor, ale naštěstí to zatím nezopakoval :).

23.3.2017 20:58
mustela.erminea

XXX.XXX.236.1

Proti nahazování je recept celkem jednoduchý. Dejte ho do spodního kotce. Příležitosti k nahazování přeci jen ubudou...

Novyka

14.7.2019 07:07
Novyka

XXX.XXX.253.245

bob48 napsal(a):

Můj králík to taky dělá ale já ho vždy krmím ze strany aby mě neohodill.
Ale po nějaké době to už moc nedělá.

VáclavTěšil

23.5.2020 17:08
VáclavTěšil

XXX.XXX.146.52

bob48 napsal(a):

Buďte rád, že si neudělal zbrojní průkaz a nepálí po vás ostrými.

Přidejte reakci

Přidat smajlík