Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kristin

3.4.2017 20:01
Kristin

XXX.XXX.128.122

Dobrý deň. Kŕmim králiky granulami Energys s liečivom pre králiky a chcela by som sa spýtať či by som im mala pridávať aj Emanox keďže tie granule su s liečivom. Ďakujem.

3.4.2017 20:39
mikimajky

XXX.XXX.144.252

Dobrý večer.
Vy máte chorý chov že dávate granule z liečivom?
A chcete ešte dalšie liečivo do nich pchať?
Či to len tak z rozmaru?
Samozrejem môžete do nich pchať čo len uznáte za vhodné. Aj rezne ak to budú žrať.
Otázka je, ale prečo?
Ja nepoužívam granule z liečivom. Nedávam Emanox a krmím v sezóne aj zeleným. A no problemo.
A to nekrmíte užničím iným ? Lebo je to tu téma asi milion razy rozobraná zľava sprava.

Neregistrovaný uživatel

3.4.2017 21:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.103

Myslím, že kombinovat by to asi i šlo. Obojí obsahuje pouze rostlinné extrakty. Ale jek je výše uvedeno. Proč to kombinovat? Máte problémy s kokcidiózou? Jinak samotné granule by měli propuknutí infekce zabránit, pokud je užíváte dle návodu. Emanox by měl být zbytečný. Já ho tedy letos z preventivních důvodů také použil. Je na lahvičce preventivní návod. Ale neužívám granule s kokcidiostatiky.

Kristin

3.4.2017 21:15
Kristin

XXX.XXX.128.122

Dávam im samozrejme aj iné ale nevypisovala som to sem pretože sa pýtam na niečo iné, chvalabohu mám zdravý chov len teraz vela ludí píše emanox emanox tak som chcela vedieť či im to mám dať alebo nie. Chcem pre nich len to najlepšie. Viem že všetkeho vela tiež škodí a preto sa pýtam tu.

Neregistrovaný uživatel

3.4.2017 21:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.103

Tak pokud nekrmíte jen garanulemi, ale kombinovanou stravou, doporučuje se krmit granulemi bez kokcidiostatik.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.4.2017 21:33
Uživatel s deaktivovaným účtem

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Myslím, že kombinovat by to asi i šlo. Obojí obsahuje pouze rostlinné extrakty. Ale jek je výše uvedeno. Proč to kombinovat? Máte problémy s kokcidiózou? Jinak samotné granule by měli propuknutí infekce zabránit, pokud je užíváte dle návodu. Emanox by měl být zbytečný. Já ho tedy letos z preventivních důvodů také použil. Je na lahvičce preventivní návod. Ale neužívám granule s kokcidiostatiky.

Já tedy Enargys nekrmím, ale když jsem se na něj nedávno dívala, rozhodně neobsahoval jako kokcidiostatikum přírodní látky.Byla tam ochranná lhůta a ta u Emanoxu není.

Neregistrovaný uživatel

3.4.2017 21:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.71.101

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Já tedy Enargys nekrmím, ale když jsem se na něj nedávno dívala, rozhodně neobsahoval jako kokcidiostatikum přírodní látky.Byla tam ochranná lhůta a ta u Emanoxu není.

Presne tak, je tam syntetika, diklazuril E771.

4.4.2017 15:16
mustela.erminea

XXX.XXX.48.135

Kristin napsal(a):
Dávam im samozrejme aj iné ale nevypisovala som to sem pretože sa pýtam na niečo iné, chvalabohu mám zdravý chov len teraz vela ludí píše emanox emanox tak som chcela vedieť či im to mám dať alebo nie. Chcem pre nich len to najlepšie. Viem že všetkeho vela tiež škodí a preto sa pýtam tu.

Pokud máte zdravý chov, tak není nejmenší důvod dávat žádné další přípravky... Je to zbytečné vyhazování peněz. Emanox, ani jiné přípravky běžně také nedávám. Pouze výjimečně - v případě zažívacích problémů.

Přidejte reakci

Přidat smajlík