MarekSt

XXX.XXX.162.50
Dobrý den. V poslednim měsíci pozoruji výrazně zhoršenou kvalitu granulí Energys bez léků. Jsou extrémně prašné a králíci je nechtějí ani žrát. Má někdo podobnou zkušenost z poslední doby? A případně jakou značku byste doporučili jako náhradu za Energys? Máme spotřebu několik q měsíčně a nechceme víc vyhodit pro prašnost, než skrmit. Díky za názory...
mc

XXX.XXX.69.223
Kupuji granule od firmy Sehnoutek a synové. spokojenost.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Krmím granule od fi. Pohledští Dvořáci, maximální spokojenost.Mně Sehnoutek nevyhovoval.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.9
Krmím, VK DRCMAN, NO PROBLEM ! Len si každú várku preosejem cez sitko, netreba sa báť práce naviac.
Aktuálně tu mám Gold Forte a Start a ani jedny nejsou prašné. Jen mě překvapil u Startu poněkud divný pach.
Pokud zkrmíte několik q, jak píšete, tak se vykašlete na "hobby" program Energys a kupujte přímo DeHeus, ne (K-Optimum, K-Optimum Plus, K-Weaner, K-Protek a K-Finišer)? Kupte deset metráků a máte vystaráno
ondra159

XXX.XXX.9.162
Problém s prašností může být zapříčiněn způsobem přepravy a skladování. Pokud se s pytlema mlátí, několikrát se překládají apod. dojde k omílání granulí a tvorbě prachu. Tedy, že za tím nemusí být vždy výrobce.