Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.6.2017 09:51
Koza73

XXX.XXX.209.126

Ahoj.Chtěl bych se jen zeptat jestli můžu vystavovat králiky pokud nejsem členem žádného spolku.Díky.

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.6.2017 10:07

Leda byste si zorganizoval vlastní výstavu.

5.6.2017 10:26
Koza73

XXX.XXX.209.126

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Leda byste si zorganizoval vlastní výstavu.

Jen se ptal:U nás totiž místní spolek stojí za prd a na vystavy by jsme chtěli jezdit, proto ten dotaz.To by tedy znamenalo někde jinde se registrovat.V každem případě díky za odpověd.M.

5.6.2017 15:04
chovatelpodluzi

XXX.XXX.39.35

Koza73 napsal(a):
Jen se ptal:U nás totiž místní spolek stojí za prd a na vystavy by jsme chtěli jezdit, proto ten dotaz.To by tedy znamenalo někde jinde se registrovat.V každem případě díky za odpověd.M.

Ve spolku mužete být kdekoliv. Žádná místně příslušná povinnost není. Samozřejmě, je pohodlné být ve spolku doma v obci, ale pokud máte třeba několik přátel chovatelů, co jsou ve spolku ve vedlejším okrese např.20-30km z vašeho domu, ničemu to nevadí, když budete členem tam.

22.10.2017 12:37

Dobrý den.

Ráda bych se zeptala, zda má někdo z místních zkušenosti s Výstavou v Zaječově. Je to místně nejbližší akce, která se koná. Stojí za to tam jet?

Potřebuji koupit jednu samici, protože ta moje si zaslouží spíš pekáč, než péči. Hůře zabřezává, někdy zůstane březí, někdy ne a naposledy, když jsem na ní zkusila pustit mladého samce, protože jsem nejdřív ty problémy se zabřezáváním dávala za vinu staršímu samci (3,5r), tak má nejspíš falešnou březost. Sice vytvořila jakési hnízdo, ale už asi po 10 dnech od skoku, postupně tloustla, i měla nateklé žlázy, ale "nic z ní nevypadlo"... tedy je z ní teď jen tlustá buchta (začala dostávat granule pro březí matky), která je při dání k samci velmi agresivní. Již ale má po termínu porodu, který neproběhl

Děkuji za odpověď.

22.10.2017 12:52
1312

XXX.XXX.169.4

Výstavy v Zajecove jsou na velice dobree urovni, jen malou nevyhodou je zuzeny prostor v ulickach mezi klecema coz je dano vystavou v hale, ale vystaveni i prodavani kralici jsou vzdy v dobre kondici a rozumne cene. z uhlu sveho pohledu muzu doporucit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík