Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

BunnyQueen

8.6.2017 09:45
BunnyQueen

XXX.XXX.92.73

Dobrý den,
mám půlročního teddy králíčka z chovné stanice. Paní mi ho dala zadarmo, kvůli vady očička, na kterou jsem dodnes nepřišla:D ale nedostala jsem očkovací průkaz. Nevíte, jestli ho dostanu od veterináře nebe ho mám někde koupit popřípadě kde?

Děkuji za odpověď.

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.6.2017 10:57

BunnyQueen napsal(a):
Dobrý den,
mám půlročního teddy králíčka z chovné stanice. Paní mi ho dala zadarmo, kvůli vady očička, na kterou jsem dodnes nepřišla:D ale nedostala jsem očkovací průkaz. Nevíte, jestli ho dostanu od veterináře nebe ho mám někde koupit popřípadě kde?

Děkuji za odpověď.

Když půjdeš na očkování a nebudeš mít s sebou průkaz, tak ti veterinář průkaz vystaví, aby měl kam to očkování vyznačit, přece.

8.6.2017 11:46
chovatelpodluzi

XXX.XXX.39.35

Králík není pes. Nevedem očkovací průkazy. Maximálně potvrzení o vakcinaci, což je jeden papír.

8.6.2017 12:02

chovatelpodluzi napsal(a):
Králík není pes. Nevedem očkovací průkazy. Maximálně potvrzení o vakcinaci, což je jeden papír.

Normálně očkovací průkaz pro králíky, vede bioveta i nobivac. samozřejmě když máte doma králíků víc než jednotky kusů, nebudete se zdržovat individuálními průkazy, ale pet králík může být jako pes včetně očkováku.

9.6.2017 22:59
chovatelpodluzi

XXX.XXX.39.35

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Normálně očkovací průkaz pro králíky, vede bioveta i nobivac. samozřejmě když máte doma králíků víc než jednotky kusů, nebudete se zdržovat individuálními průkazy, ale pet králík může být jako pes včetně očkováku.

Nepopírám, u kolegy jsem je viděl, když jsem vezl králíky na EV do Francie. Ale jen letos tu mám přes 90 mladých Ččp a zakrslíky nepočítám... Jeden papír. Hotovo. Už tak mám rodokmenů ehm... hodně

Přidejte reakci

Přidat smajlík