Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.11.2017 15:07
J.Horák

XXX.XXX.193.68

Dobrý den
Léta chovám čistokrevné kaliforňáky na maso.
Nyní jsem dostal darem 4kg samici kastorex z ledna 2017.
Má někdo představu, jak porostou kříženci Kal.x Ca ?

Neregistrovaný uživatel

24.11.2017 20:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.233.250

Nebude to žiadna sláva Kal je značne rannejší aj váhovo mohutnejší, no krížence asi nedobehnú hodnoty čistých Kal. Nešiel by som do toho Je to na vás?

25.11.2017 17:13
burgund6

XXX.XXX.33.11

J.Horák napsal(a):
Dobrý den
Léta chovám čistokrevné kaliforňáky na maso.
Nyní jsem dostal darem 4kg samici kastorex z ledna 2017.
Má někdo představu, jak porostou kříženci Kal.x Ca ?

No, jak píše dedko edko, asi to na maso velká sláva nebude.Ale vyzkoušejte a uvidíte.Lidi kříží kde co, spíše by mě zajímalo, jak budou vypadat mladí po stránce barvy a délky srsti.

25.11.2017 19:46
J.Horák

XXX.XXX.121.78

Dobrý večer
dík za komentář, tak nějak jsem to čekal. Buď samici nabídnu v inzerci nebo zkusím experiment.

28.11.2017 10:32
betyna5

XXX.XXX.34.85

Dobrý den, já jsem letos zkusila křížit samici FB a samce kastorexe. Králíci byli poměrně větší, v růstu trochu pomalejší, povahově klidní po FB. A na pekáči dobří.

Neregistrovaný uživatel

28.11.2017 11:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.154.42

betyna5 napsal(a):
Dobrý den, já jsem letos zkusila křížit samici FB a samce kastorexe. Králíci byli poměrně větší, v růstu trochu pomalejší, povahově klidní po FB. A na pekáči dobří.

No tak dobrá povaha na pekáči je teda " výhra " A výzorovo to boli určite ušaté torpéda Fotečka by nebola ?

15.12.2017 17:06
betyna5

XXX.XXX.165.27

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
No tak dobrá povaha na pekáči je teda " výhra " A výzorovo to boli určite ušaté torpéda Fotečka by nebola ?

Dobrý večer,
posilám fotky těch kříženek (matka FB x otec Ca).
Povahu jsem zmiňovala hlavně proto, že všichni čistí kastorexové co jsem měla byli více nervózní. Chodí mi k nim i děti a tak králíky s klidnou povahou mám radši. Jistěže na pekáči je to jedno, ale my ušáky chovame i pro radost.
Pro srovnání velikosti kříženek přidávám i fotku samičky Ca, ktera je přibližně o měsíc mladší než kříženky.

Neregistrovaný uživatel

15.12.2017 20:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.233.250

betyna5 napsal(a):
Dobrý večer,
posilám fotky těch kříženek (matka FB x otec Ca).
Povahu jsem zmiňovala hlavně proto, že všichni čistí kastorexové co jsem měla byli více nervózní. Chodí mi k nim i děti a tak králíky s klidnou povahou mám radši. Jistěže na pekáči je to jedno, ale my ušáky chovame i pro radost.
Pro srovnání velikosti kříženek přidávám i fotku samičky Ca, ktera je přibližně o měsíc mladší než kříženky.

Tak celkom sa tatínkovy podarili Pre decká super

16.12.2017 22:03
J.Horák

XXX.XXX.121.78

Dobrý večer
Samička už je naremlovaná. Oproti kaliforňákům je v kotci opravdu bojácnější.
Děkuji Betyně za fotky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík