Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.12.2017 21:53
Tynkaja

XXX.XXX.232.209

Ahoj, mam-9 mesicniho kralika samce. Jako dupani, zvuky, nadrzenost jsem přežila, ale posledni mesic to uz neni on. Prestal se mazlit jen lezi, a kdyz nelezi tak zlobi, skoro nic nezere občas cely den nepije. Driv si ke me vzdy lehl do postele a spinkal se mnou, ale ted vzdy utece. Nevim co s nim jako by byl uplne nekdo jiny, byly jsme u veterináře a rikal ze mu nic neni tak ja nevim. V lednu jde na kastraci tak uvidíme.:/.

21.12.2017 07:13
mikimajky

XXX.XXX.97.80

9 mesačný už mal byť v mrazničke, alebo na tanieri. Načo to chovať tak dlho?
Vy máte posteľ v maštali, kralikarni?
A ešte otázka načo vám bude vykastrovaný ročný samec?
Vráťte ho do kralikarny kde patrí. Treba mu dať pokoj a o o sa to spraví. Králik nie je pes.

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.12.2017 08:56

Tenhle dotaz patří do pet králíků, přejděte tam.

21.12.2017 10:43
xchipsy

XXX.XXX.142.1

No jo, to je ta móda králíků v baráku.. A pak najednou překvapení, ono se to nechová jako kotě nebo štěně...
9 měsíců, no králík prostě dospívá, tak se chová podle toho.

23.12.2017 11:12
Wavee

XXX.XXX.113.222

I velcí králíci se dají chovat, králík dospívá a už se tím mění jeho chování, je jasné když máš "ASI" toho velkého že nebude tak aktivní ale časem by se to mělo zlepšit

23.12.2017 12:18
rapotacka11

XXX.XXX.32.5

AHA .

23.12.2017 15:28
Tynkaja

XXX.XXX.232.209

Uprime, vim ze to neni pes, ale je to muj milacek a takove nazory jako ze patri na talir poslouchat nepotrebuji.. chtela jsem jen vedet jestli jsou takoveto zmeny nalad a chovani normalni. A kdo určuje ktere zvire se ma snist a ktere mazlit? S takovymi nazory se radeji zavri do mraznicky sam.

23.12.2017 17:49
xchipsy

XXX.XXX.142.1

Tynkajo, ptáte se, kdo to určuje? No tak třeba i vy (pokud tedy nejste veganka) Dáte si k obědu vepřový řízek nebo hovězí svíčkovou? Takže prasátko a kravička se má sníst, ale králíček mazlit...? No, my tady většinou jíme i ty králíčky

23.12.2017 17:57
mikimajky

XXX.XXX.121.124

Tynkaja napsal(a):
Uprime, vim ze to neni pes, ale je to muj milacek a takove nazory jako ze patri na talir poslouchat nepotrebuji.. chtela jsem jen vedet jestli jsou takoveto zmeny nalad a chovani normalni. A kdo určuje ktere zvire se ma snist a ktere mazlit? S takovymi nazory se radeji zavri do mraznicky sam.

Ono stačí písať do správnej sekcie. Tu sa diskutuje o kralikoch čo končia na tanieri.
Tak akú inú odpoveď si čakala?
Mne je jedno s čím sa mazlíš.
Ale ja do sekcie o kralikoch na maznanie nelozim. Mne sú ukradnuté ich problémy. Ja ak mám naladoveho králika skončí v mrazáku rovnako ako ten čo je veselý. Je mi to u prdele.

23.12.2017 19:47
rapotacka11

XXX.XXX.32.5

Tynkaja
https://www.ifauna.cz/pet-kralicci/diskuse/

Králík není hračka (vhodná do bytu).
Nemá touhu se nechat muchlovat.
Má touhu se proběhnout, nejlíp po zahradě, hrabat díry, v nich odpočívat,
uždibovat trávu, okusovat větve atd. a ne sedět celý dlouhý život (10let)
na bobku v kleci nebo někomu na klíně.

23.12.2017 21:20
bery25

XXX.XXX.87.4

Nooo, ked vidim tu fotku, tak neviem, neviem, zajačika skoro nevidno, a dalej si len domyslim

23.12.2017 21:30

rapotacka11 napsal(a):
Tynkaja
https://www.ifauna.cz/pet-kralicci/diskuse/

Králík není hračka (vhodná do bytu).
Nemá touhu se nechat muchlovat.
Má touhu se proběhnout, nejlíp po zahradě, hrabat díry, v nich odpočívat,
uždibovat trávu, okusovat větve atd. a ne sedět celý dlouhý život (10let)
na bobku v kleci nebo někomu na klíně.

Záleží na králíkovi a zde spočívá hlavní problém. Nedá se čekat, že každý králík bude mazlivý. Někteří nejsou a nebudou. Jiní jsou mazliví jako mláďata a pak už o kontakt nestojí.

Nicméně třeba můj současný králík teda touhu nechat se muchlovat má. Prostě přiběhne, olízne nohu a padne na bok, celý se zaplacatí a to je jeho signál, že máme hladit. Vydrží to fakt dlouho a mazlivou má každý den. Proto taky žije, původně jsem ho dostala na kožku - je to rex. Ale než byl čas na zkožkování, tak se projevil jako velmi milé, kontaktní zvíře.

Ale ten zbytek, tedy možnost se proběhnout, hrabat a okusovat větve, má. To je potřeba poskytnout každému králíkovi.

26.12.2017 11:06
Wavee

XXX.XXX.113.222

mikimajky napsal(a):
Ono stačí písať do správnej sekcie. Tu sa diskutuje o kralikoch čo končia na tanieri.
Tak akú inú odpoveď si čakala?
Mne je jedno s čím sa mazlíš.
Ale ja do sekcie o kralikoch na maznanie nelozim. Mne sú ukradnuté ich problémy. Ja ak mám naladoveho králika skončí v mrazáku rovnako ako ten čo je veselý. Je mi to u prdele.

Tak to si dost bezcitná, a tady se diskutuje i o králících jako o mazlíčkách, stačí se jen pořádně koukat, asi nejsi tak blbá jak se zdá, ale lidi je taky chovají, někteří doma, a někteří zase venku, to je jedno, stačí s ním chodit občas ven, nebo mu do bytu koupit nějaké prolejzačky aby si hrál, existují králičí hopy, kde se králík úžasně pobaví, a myslím že je tady úplně u prdele co tu meleš protože jsou to bláboly, Tynkaja.. její králík jenom dospívá, bude teď mít trochu jiné hormony, bude chvíli agresivní, bude polehávat, to je u každého králíka, ale když ho zabavíš tak je super.
Ale králík, který je zvyklí na mazlení a na to být doma, není pěkné ho mít na talíří, asi by se ti taky nelíbilo kdyby si žrala svýho psa, či kočku, a to si piš že v Asii je takhle žerou furt na svátky, jen chci říct že iFauna je od toho že se tu probírají mazlíčci a ne králíci na talíři, to by to tam vůbec nedaly, ale jinak v pohodě, určitě všichni chápou tvou chybu, a tvou bezcitnost.

26.12.2017 12:28
rapotacka11

XXX.XXX.32.5

Wavee
králičí "mazlíci" patří sem !
https://www.ifauna.cz/pet-kralicci/diskuse/.
Morčata sem:
https://www.ifauna.cz/drobni-savci/diskuse/.

26.12.2017 13:20

Wavee napsal(a):
Tak to si dost bezcitná, a tady se diskutuje i o králících jako o mazlíčkách, stačí se jen pořádně koukat, asi nejsi tak blbá jak se zdá, ale lidi je taky chovají, někteří doma, a někteří zase venku, to je jedno, stačí s ním chodit občas ven, nebo mu do bytu koupit nějaké prolejzačky aby si hrál, existují králičí hopy, kde se králík úžasně pobaví, a myslím že je tady úplně u prdele co tu meleš protože jsou to bláboly, Tynkaja.. její králík jenom dospívá, bude teď mít trochu jiné hormony, bude chvíli agresivní, bude polehávat, to je u každého králíka, ale když ho zabavíš tak je super.
Ale králík, který je zvyklí na mazlení a na to být doma, není pěkné ho mít na talíří, asi by se ti taky nelíbilo kdyby si žrala svýho psa, či kočku, a to si piš že v Asii je takhle žerou furt na svátky, jen chci říct že iFauna je od toho že se tu probírají mazlíčci a ne králíci na talíři, to by to tam vůbec nedaly, ale jinak v pohodě, určitě všichni chápou tvou chybu, a tvou bezcitnost.

No především všichni chápou že tu jsou diskuse rozdělené na králíky a petkrálíčky a vy jste strčily dotaz do té špatné. Mě jsou nálady mých králíků celkem ukradené ve smyslu, jestli se chtějí mazlit. Jděte na vedle na pet králíky a nás nechte se bavit o králíkách co skončí v troubě.

Neregistrovaný uživatel

26.12.2017 21:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.233.250

Wavee napsal(a):

Sú sviatky a tak aj ja dodržiavam Prímerie Odpoviem slušne : si na nesprávnom mieste a asi aj dostaneš čo si vykoleduješ? Miky majky je inak chapec= no a ty si asi... nástka. Tu sa nemazlíme

27.12.2017 14:28
mikimajky

XXX.XXX.121.124

Wavee napsal(a):

Tak teraz sa ukázalo kto je tu blbý.
A ešte raz poprosím tú moju chybu a bezcitnosť.
Čítať ťa už v škole síce naučili, ale chápať písanému ešte nie.
Poradím ti sklidni hormón, priznaj chybu že si blbá a možno až raz dospeješ pochopíš o čom sa ti snažíme napísať.
My sme tu proste mäsožrúti a nálady králika sä nám proste ukradnuté.

30.12.2017 13:42
Wavee

XXX.XXX.113.222

mikimajky napsal(a):
Tak teraz sa ukázalo kto je tu blbý.
A ešte raz poprosím tú moju chybu a bezcitnosť.
Čítať ťa už v škole síce naučili, ale chápať písanému ešte nie.
Poradím ti sklidni hormón, priznaj chybu že si blbá a možno až raz dospeješ pochopíš o čom sa ti snažíme napísať.
My sme tu proste mäsožrúti a nálady králika sä nám proste ukradnuté.

Tak sorry že jsem se nekoukla na tvůj profil, kluku.. však ale když už chcete někomu psát že je blbý, měl by se nejdříve přesvědčit že není blbý on, ty by ses přesvědčit měl, tahle holka se jenom ptala o změně králíka, to že to napsala JINAM je přece jedno, stačí jí to slušně napsat, a je mi čtrnáct, sice jsem pořádně nedospěla a masožravec jsem taky, ale králíky ráda nemám, protože kdybych mohla chovám je jako mazlíčka a ne jako něco k jídlu.. neberu špatně že jsi mi nadával, u tebe by to pohlaví ani totiž nešlo rozeznat, moje chyba.

30.12.2017 13:54
mikimajky

XXX.XXX.121.124

TAk znova kde v mojej prvej odpovedi som neslušne odpovedal?
V druhej odpovedi detto.
A na tvoju blbú odpoveď sa inak nedalo ani reagovať.
Nie nie je to jedno kde to píše. Pretože tu sa dočká najskôr odpopode v štýle že králik má byť v marazáku.
To je tak ťažké pochopiť?
Takže znova aj pre násťročné. Nediskutujete v správnej sekcii. O mazlení a náladách sa diskutuje v sekcii petkrálici.
Tu sa diskutuje o prírastkoch, chove a problémoch. Nálady králika tu fakt nebude nik riešiť.
Možno tak chorobu.
Pochop že ja "smutného" králika klepnem a vykrvím a dám do mrazničky.
Nebudem sa s ním mazliť. Neznamená to ale, že králiky nepohladkám a inak ich aj seba nepoteším. Nie som bezcita.
Keď má králik problémy najskor skončí "u ledu". Že je taká doba, že ludia z hospodárskych zvierat robia maznáčikov, ja za to nemôžem.
Pochopili deti?

Neregistrovaný uživatel

30.12.2017 21:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.233.250

mikimajky napsal(a):
TAk znova kde v mojej prvej odpovedi som neslušne odpovedal?
V druhej odpovedi detto.
A na tvoju blbú odpoveď sa inak nedalo ani reagovať.
Nie nie je to jedno kde to píše. Pretože tu sa dočká najskôr odpopode v štýle že králik má byť v marazáku.
To je tak ťažké pochopiť?
Takže znova aj pre násťročné. Nediskutujete v správnej sekcii. O mazlení a náladách sa diskutuje v sekcii petkrálici.
Tu sa diskutuje o prírastkoch, chove a problémoch. Nálady králika tu fakt nebude nik riešiť.
Možno tak chorobu.
Pochop že ja "smutného" králika klepnem a vykrvím a dám do mrazničky.
Nebudem sa s ním mazliť. Neznamená to ale, že králiky nepohladkám a inak ich aj seba nepoteším. Nie som bezcita.
Keď má králik problémy najskor skončí "u ledu". Že je taká doba, že ludia z hospodárskych zvierat robia maznáčikov, ja za to nemôžem.
Pochopili deti?

Přidejte reakci

Přidat smajlík