Nejsem chovatelka výstavních ani čistokrevných králíků, mám tzv vesnickou směs a letos se mi narodili králíčci co si nemůžu vzpomenout čemu se podobají. Bílí, čumáček, uši a ocásek do šeda a oko červené. Věděl by někdo?
Uživatel s deaktivovaným účtem

bery25
napsal(a):
Hyla, len neviem ci talianska alebo francuzka
Ten více vzadu vypada na italskou a ten bližší je tutovka francouzka,.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.233.250
kačíkačka
napsal(a):
Nejsem chovatelka výstavních ani čistokrevných králíků, mám tzv vesnickou směs a letos se mi narodili králíčci co si nemůžu vzpomenout čemu se podobají. Bílí, čumáček, uši a ocásek do šeda a oko červené. Věděl by někdo?
S kresbou tohto typu a sivomodrej farbe môže byť v predkoch jedine Nitran, prípadne trošku ruský s fr strieborným Hyla ani náhodou
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.233.250
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.233.250
bery25
napsal(a):
Co to maju za paradne salky, moje by ich rozhadzali po celom kotci, ci ich mate privrtane o podlahu
Rok stará fotka To bola len prechodná stanica v garáži Inak, u mňa sa nepovoľuje robiť bordel ani králikom... ale vážne používam iba napájačky, tieto misky dávam len ked mrzne
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
S kresbou tohto typu a sivomodrej farbe môže byť v predkoch jedine Nitran, prípadne trošku ruský s fr strieborným Hyla ani náhodou
Á už vím čemu se podobají, to bude ta ruská kresba, ale mejí červené oči. Tak mám premiéru toto moje králíkárna ještě neviděla. Až dorostou přidám aktuální foto
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.154.42
awake
napsal(a):
Ruská kresba je u ruských a Kalifornských králíků. Ti mají oči vždy červené
U nás je šedomodrý = Divokomodrý ráz uznaný jedine Ni. V Cz môžeme hovoriť čiste teoreticky o Kalm, pekný deň Oči =Ružová s karmínovou panenkou.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.154.42
pegaz
napsal(a):
Nitriansky králik je uznaný ako modrý a divokomodrý t.j. modrý s divokýmí znakmi, okrem nich sú uznané aj ruský modrý a zdrobnený ruský modrý.
Pekný pokus, no rozdiel medzi modrou a divokomodrou je mi u Ni jasný = mám ich pár, priaťeľu Pri tomto vlákne je to nepodstatné či je tam niečo stoho, stále je to smeska...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.154.42
pegaz
napsal(a):
Ja len, aby to bolo jasné aj ostatným, keď ste už prišiel s tým Nitrianskym.
PS: tiež som ich už zopár držal v ruke
Veľkej väčšine to tu je jedno, Ni tu neni moc IN Aj ked je to veľmi dobrý králik
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.154.42
Awake + pegaz = Jednoducho Paráda, máte moju poklonu Tak veru tá ruská je návyková Nech sa darí.
Takse podívejte jak vyrostli. Mají jednu úchylku(teda měli), když sedí v klidu, tak kývají hlavou sem tam jak malé sovy.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.57.226
Pozerám to v mobile, no aj tak je to na 65% Ni Tak som si to otvoril v Pc a veru sú viac do sivomodra...že? Treba skúsiť originál sú veľmi pekný... pardon v CZ máte aj pekných Kalm...