Dobry den prosim o radu. Ještě se moc nevyzná m v rasach kralicku. Privezli jsme si od jedne pani kralicka. Uz se ji doma nehodil.
Ano, jak píše Ni+Pa
s největší pravděpodobností je to nedokreslený Holandský havanovitý.
Uživatel s deaktivovaným účtem

CePino
napsal(a):
A nevíte co je tohle za plemeno?
javascript:insertAtCursor(' ');jsem laik ale vidím to nějakou hylu. Přeji hezký večer.
Uživatel s deaktivovaným účtem

CePino
napsal(a):
A nevíte co je tohle za plemeno?
...myšilov vesnický...
V Pivoňi na Domažlicku chovají v utajovanách oborách tihlety zajíce. Jsou jenom na poplatný odstřel pro majetnou klientelu ze zahraničí. Je přísně zakázáno šířit je v České zemi. V současná době dělají pokusy s králikama, kde předpokládají vyší váhu než u pivoňů. U těch prozatím dosáhly pouze 15 kg. Ale pššššššššššt ! Je to přísně tajné a šíření téhle zprávy je tretné. Mně se povedlo jednoho pivoně odchytit když se podhrabal pod ohradou. Přes veškerou snahu se mne ho nepovedlo skřížit s domácím králikem. Umřel ve věku 28 let a tak jsem si ho alespoň takhle nechal na památku.
Verosl22
napsal(a):
Dobry den prosim o radu. Ještě se moc nevyzná m v rasach kralicku. Privezli jsme si od jedne pani kralicka. Uz se ji doma nehodil.
Řekla bych, že máte určitě křížence. V této kresbě (holandské) se mi rodí kříženci Hermelína modrookého a Hermelína červenookého.
Dobrý den,
připojím se s dotazem.O jaké křížence může, prosím, jít?
Chovala jsem pouze angory a kalifornské, tak nemám tušení, co to může být.
Předem děkuji za odpovědi.