Do kdy to je přenášení a od kdy se to nepovedlo ? :d

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.2.2018 11:59
lukas333666

XXX.XXX.176.200

Trošku se mi to plete v hlavě každej rok, holt nejsem dobrej počtář... byl jsem samice připustit na večer 24.ledna, dvě během půl hodiny u jednoho samce - první co měla říji a vystrkovala mu zadek ještě neporodila, druhá co mu navíc utíkala jich porodila na sobotu 9, třetí co jsem tam vezl 25. ještě také nic, samec prý přes dva měsíce nepřipouštěl tak jsem to riskl takto tak bych to u té třetí což je prvnička pochopil ale tu první nechápu... tak nevím, jak dlouho můžou přenášet králíci ? díky...

27.2.2018 12:31
horal

XXX.XXX.202.176

Některé samice mi občas přenášely i 4 dny, pak ale byl velice malý vrh 1-3 králičata. Jenomže je to hmatatelný a tak jsem věděl že březí je. Co se týče počtů, u 31 deního měsíce je den porodu totožný se dnem připuštění, ale odchylky se dějí často, většinou +-1-2 dny.

27.2.2018 19:08
jardagin

XXX.XXX.25.115

lukas333666 napsal(a):
Trošku se mi to plete v hlavě každej rok, holt nejsem dobrej počtář... byl jsem samice připustit na večer 24.ledna, dvě během půl hodiny u jednoho samce - první co měla říji a vystrkovala mu zadek ještě neporodila, druhá co mu navíc utíkala jich porodila na sobotu 9, třetí co jsem tam vezl 25. ještě také nic, samec prý přes dva měsíce nepřipouštěl tak jsem to riskl takto tak bych to u té třetí což je prvnička pochopil ale tu první nechápu... tak nevím, jak dlouho můžou přenášet králíci ? díky...

Kolik ta první měla skoku. Pokud samec neskakal 2 měsíce a dal jste jen jeden skok tak bud vubec není a nebo budou tak 2 až 3. první skok jak říkame mi je mrtvy.

Přidejte reakci

Přidat smajlík