Viděla jsem tu i horší fotky a diskutující určit pohlaví svedli. Možná jste foto nerozklikl. Nastudovala jsem si různé obrázky i rady, ale nejsem si jistá. U mých králíčků se penis s kulatou špičkou nevysune, ale uvnitř je malý podlouhlý otvor, ale né dlouhá štěrbina až dolů jako u samičky.
Víc venku být ani nemůžou- zkoušela jsem to několikrát a nejvíce venku jsou takto a pokud jsou to samečci tak mají varlata ještě nesestouplá. Držela jsem je naopak tak, aby bylo pohlaví nejvíce venku. Nechápu, proč reagujete, když nechcete pomoct, kdyby jste napsali, alespoň podle obrázku to vypadá na...
Uživatel s deaktivovaným účtem

První vypadá na samici, druhá na samce.
palec pod pohlaví a ukazovákem jemně zatlačit dolů v podélném směru jakoby pod bradu, páč ho máte na zádech a krásně se vám vyšpulí pohlaví...P=palec U=ukazováček...vy to na obrázcích roztahujete napříč.
Tak jsem se snažila se synovcem vyfotil lepší foto. Poslední králíček na foto je holka.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.57.226
Barunkacinecinka
napsal(a):
Tak jsem se snažila se synovcem vyfotil lepší foto. Poslední králíček na foto je holka.
Tak se to nakonec povedlo... Ked sa chce dá sa všetko, len nohavice cez hlavu nedám ani ja...
Uživatel s deaktivovaným účtem

1,2,3,4 samec,5 samice.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.57.226
Barunkacinecinka
napsal(a):
A co tedy jsou? První dvě foto samička, třetí a čtvrté sameček?
Barunko... asi musíš ešťe poštudovať Nie je tých fotiek náhodou 5ks...No jíva to má v malíčku