Králíčkovi umřela kamarádka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.10.2018 15:14
Baunka

XXX.XXX.135.230

Zdravím, teď jsme bohužel museli řešit jednu nemilou příhodu, umřel nám králíček, nejspíše měl slabé srdíčko, tak nám to bylo řečeno na veterine, protože den předtím ještě spokojeně běhal po pokoji. Máme králíky dva od začátku byli spolu v jedné kleci, a byli to nejlepší kamarádi (nekastrovana samice a kastrovany králík) sameček byl kastrovan v raném věku, takže nekryl ani nic podobného. Ale teď mu umřela kamarádka, a vidim že je smutný v kleci sám. Tak bych mu ráda pořídila další kamarádku, v lednu mu bude rok, myslíte že ještě nejakou samičku snese?
Děkuji za odpověď

18.10.2018 17:21
Krtinka

XXX.XXX.240.122

Dobry den, v pohode mu privedte novou kamaradku. Ja mela taky dva a jako vy, samce kastrovaneho a samicku se vsim vsudy :-). Kralik byl kastrovany az kdyz jsem si ho brala a to uz mu byly asi tri roky a se samickou od prvni chvile taky nejlepsi kamaradi, i kdyz byl zvykli tri roky sam a byl nemocny, proto byla nutna kastrace :-(. Vcera nam samicka zmizela z prochazky po zahrade :-( a
Vilicek to taky nejak sam v kleci spatne bere, zvykl si. Tak mu chci co nejdrive taky privest novou kamaradku. Takze se nebojte niceho. Zkusenost mam a ani to nebyl stejny druh a milovali se.

18.10.2018 17:31
Krtinka

XXX.XXX.240.122

Dobry den, napsala jsem
Vam odpoved na
Vasi otazku, ale jsem tu poprve, tak nevim, jestli spravne , tak radej pisi jeste sem :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík