Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.1.2020 13:26
Mája králík

XXX.XXX.0.20

Zdravím, nevím, co se s ní děje.
Mám zakrslou samici kastorexe, je z výstavy, čistokrevná i očkovaná. Už byla jednou v říji, ale to ji potom přešlo. Teď po měsíci nedovolí, aby ji někdo sáhl na zadek a ocásek. Hned se ožene, vrčí a je agresivní. Uvažujeme o připuštění, ale nevíme, jestli bude svolná či bude na samce agresivní.

29.1.2020 18:45
MVDR.Natálie

XXX.XXX.41.20

Zdravím, králíci nemusí mít důvěru v každém. Obvykle se na zadečku očkuje tak to tam může mít jemně podrážněné.Možná bych zašla k veterináři protože to může být nějaký náznak že králíčkovi něco je
Jak dlouho ji máte?

Natálie

Jeana12

29.1.2020 19:02
Jeana12

XXX.XXX.173.109

MVDR.Natálie napsal(a):
Zdravím, králíci nemusí mít důvěru v každém. Obvykle se na zadečku očkuje tak to tam může mít jemně podrážněné.Možná bych zašla k veterináři protože to může být nějaký náznak že králíčkovi něco je
Jak dlouho ji máte?

Natálie

Tady je srandy.

Králík očkovaný na zadečku to se nedivim, že z toho má blbou náladu a samce nechce ani vidět

29.1.2020 19:08
MVDR.Natálie

XXX.XXX.41.20

Pokud vím tak králíčci se obvykle očkují na zadečku, na boku zadečku :D
Alespon to tak já dělám

29.1.2020 19:09
ančovička1

XXX.XXX.220.127

Jeana12 napsal(a):
Tady je srandy.

Králík očkovaný na zadečku to se nedivim, že z toho má blbou náladu a samce nechce ani vidět

😂😂😂👍

Jeana12

29.1.2020 19:22
Jeana12

XXX.XXX.173.109

MVDR.Natálie napsal(a):
Pokud vím tak králíčci se obvykle očkují na zadečku, na boku zadečku :D
Alespon to tak já dělám

Tak to víte dost špatně, asi jste zrovna chyběla ve škole když se to bralo nebo nepoznáte předek od zadku

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.1.2020 19:23

MVDR.Natálie napsal(a):
Jak dlouho ji máte?

Natálie

Natali, fakt sa králici neočkujú do zadečku... Verte mi ,až pôjdete na výlet do Tatier stavte sa u mňa spravím Vám názornu ukážku " Zdarma "

29.1.2020 21:34
mlckova

XXX.XXX.157.153

MVDR.Natálie napsal(a):
Jak dlouho ji máte?

Natálie

Jako fakt?! 😂To jako půjdem a budem tahat králíka s každým prdem k veterináři?! Aby byl ještě víc ve stresu? Co takhle antidepresiva ?! Dáme?! Prosím prestaňte radit, někdo by Vaše rady mohl vzít vážně ....

29.1.2020 21:38
mlckova

XXX.XXX.157.153

Mája králík napsal(a):
Zdravím, nevím, co se s ní děje.
Mám zakrslou samici kastorexe, je z výstavy, čistokrevná i očkovaná. Už byla jednou v říji, ale to ji potom přešlo. Teď po měsíci nedovolí, aby ji někdo sáhl na zadek a ocásek. Hned se ožene, vrčí a je agresivní. Uvažujeme o připuštění, ale nevíme, jestli bude svolná či bude na samce agresivní.

Říje se zpravidla opakuje, to že si nevrzla ji určitě rozčiluje 😁. Tak uz si pořiďte samce , inzerátů je tu dost ... trochu mě Vaše otázky prekvapují, na to jak se tu prezentujete.....

2.2.2020 20:39
Mája králík

XXX.XXX.150.221

Samce bych nechtěla pořizovat, potřebuji ho jen k páření. A široko daleko žádný není.

2.2.2020 20:41
Mája králík

XXX.XXX.150.221

MVDR.Natálie napsal(a):
Jak dlouho ji máte?

Natálie

Zdravím, mám ji 4 měsíce. Myslím, že důvěru už má... Ale je fakt, že na zadečku se obvykle neočkuje.

2.2.2020 21:36
hokrví

XXX.XXX.105.226

Na zadečku se očkují blondýnky.

3.2.2020 00:00
borax

XXX.XXX.91.21

Mája králík napsal(a):
Samce bych nechtěla pořizovat, potřebuji ho jen k páření. A široko daleko žádný není.

Samci jsou hlavně k páření :-)
A taky rádi jí a spí

3.2.2020 06:55
horal

XXX.XXX.13.30

Tak nechte samičku vykastrovat.

3.2.2020 09:08

samce si pořiďte vlastního. Rozumný chovatel vám nedovolí dávat cizí zvíře ke svému chovnému samci, aby riskoval nákazu. Navíc i vaše samice může něco chytit. Králíci nejsou psi, pokud je chcete chovat, máte mít vlastní chovná zvířata. Pokud máte málo kotců, nemnožte je, stejně je pak nebudete mít kam rozdělit.

3.2.2020 16:31
Mája králík

XXX.XXX.150.221

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
samce si pořiďte vlastního. Rozumný chovatel vám nedovolí dávat cizí zvíře ke svému chovnému samci, aby riskoval nákazu. Navíc i vaše samice může něco chytit. Králíci nejsou psi, pokud je chcete chovat, máte mít vlastní chovná zvířata. Pokud máte málo kotců, nemnožte je, stejně je pak nebudete mít kam rozdělit.

Samce si pořidit nechci, neměla bych ho kam dát, bydlím v bytě. Potřebuji ho jenom jednou jedinkrát na jeden vrh.

3.2.2020 18:42

Mája králík napsal(a):
Samce si pořidit nechci, neměla bych ho kam dát, bydlím v bytě. Potřebuji ho jenom jednou jedinkrát na jeden vrh.

..a nebylo by rozumnější nechat samici vykastrovat.....odpadne shánění nových majitelů vašich budoucích mláďat a vrh mláďat v bytě si je to hezký pohled jak pomalu rostou a vyvíjí se, ale náročné na prostor a vše okolo toho.........

3.2.2020 21:40
Mája králík

XXX.XXX.150.221

Zdá se, že už jsem nějakého toho samečka našla...tak uvidíme. A jinak vykastrovat bych ji nikdy nedala👍

4.2.2020 06:21
horal

XXX.XXX.13.30

Nebudu nezdvořilý a zůstanu u vykání, i když mám starší vnoučata než jste vy. Nechte prosím chov králíků na dědovi, ten si poradí i když si myslíte že ne. Nevím jakou samičku chcete připouštět, jestli tu co chováte na maso, nebo některou co vám překonala několik nemocí, či snad zakrslého kastorexe co jste dala pryč už v lednu. Stačí si přečíst vaše vlákna s dotazy, kdy v zápětí v jiném erudovaně odpovídáte na stejné téma. Je to sice milé, že se zajímáte o chov králíků, ale chce to trochu soudnosti a nevymýšlet si. Na pejscích jste docela dobře odpověděla holčině co za každou cenu chtěla štěňátko a pak ho nechat babičce. My zkušenější se rádi podělíme o ty zkušenosti, musí to být ale reálné. Protože když pak zjistíme že nás někdo vodí za nos, jsou naše reakce mnohdy přehnané a reagujeme tak třeba i na někoho kdo si to nezaslouží. Proto většina těch co mají opravdu co dát to už vzdala. Přeji hezký den.

5.2.2020 18:39
Mája králík

XXX.XXX.150.221

horal napsal(a):
Nebudu nezdvořilý a zůstanu u vykání, i když mám starší vnoučata než jste vy. Nechte prosím chov králíků na dědovi, ten si poradí i když si myslíte že ne. Nevím jakou samičku chcete připouštět, jestli tu co chováte na maso, nebo některou co vám překonala několik nemocí, či snad zakrslého kastorexe co jste dala pryč už v lednu. Stačí si přečíst vaše vlákna s dotazy, kdy v zápětí v jiném erudovaně odpovídáte na stejné téma. Je to sice milé, že se zajímáte o chov králíků, ale chce to trochu soudnosti a nevymýšlet si. Na pejscích jste docela dobře odpověděla holčině co za každou cenu chtěla štěňátko a pak ho nechat babičce. My zkušenější se rádi podělíme o ty zkušenosti, musí to být ale reálné. Protože když pak zjistíme že nás někdo vodí za nos, jsou naše reakce mnohdy přehnané a reagujeme tak třeba i na někoho kdo si to nezaslouží. Proto většina těch co mají opravdu co dát to už vzdala. Přeji hezký den.

Zdravím, chápu vás. Jsem někdy pomatená a mnohdy napíšu něco, co by druzí nemohli pochopit.
Můj děda chová králíky na maso. To bylo to vlákno, jak nechtěla bílá samice zabřeznout.
Tady se řeší mladá samička kastorexe, kterou mám doma. A ještě jedna věc. Jak můžete vědět, že si vymýšlím?? Proč si to myslíte??

Přidejte reakci

Přidat smajlík