Králík bez žlučníku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.2.2020 15:21
buba236

XXX.XXX.201.111

Dobrý den,
dnes jsem zabíjel králíky a jeden z nich neměl žlučník, všichni ostatní z vrhu ho měli, tak se ptám jestli se to někomu taky nestalo? a nebo jestli to může být i nějak geneticky a nebo je to jen jakasi anomálie?

22.2.2020 15:33
Mája králík

XXX.XXX.150.221

Dobrý den, každý králík má jinou velikost žluče. Měli jsme králíka, který měl žluč velkou 3 cm a další měl jen 0,5 velkou žluč. Mohl jste ji jenom přehlédnout. A nebojte, každý králík má žluč.

22.2.2020 17:03
horal

XXX.XXX.13.30

Ano stává se to, že hledám žlučník marně. Nevím co to způsobuje, ale je to zřídka. Pro jistotu jsem rozřízl i játra, jestli není nějak vrostlý, ale nenašel jsem nic. Ani žlučovody jsem nenašel, takže žádná žluč. Nikdy jsem si nevšiml jestli byl nějak jiný nebo jinak přijímal potravu. Prostě vše v normě. Králíků jsem už porazil několik tisíc a nějaké 3-4 si pamatuji, že neměli žlučník.

22.2.2020 17:39
borax

XXX.XXX.91.21

horal napsal(a):
Ano stává se to, že hledám žlučník marně. Nevím co to způsobuje, ale je to zřídka. Pro jistotu jsem rozřízl i játra, jestli není nějak vrostlý, ale nenašel jsem nic. Ani žlučovody jsem nenašel, takže žádná žluč. Nikdy jsem si nevšiml jestli byl nějak jiný nebo jinak přijímal potravu. Prostě vše v normě. Králíků jsem už porazil několik tisíc a nějaké 3-4 si pamatuji, že neměli žlučník.

Taky už se mi to stalo.
Tak 2 ks z několika tisíc.
Někdy se stane, že je žluč zcela prázná a vypadá jako by tam nebyla.

22.2.2020 18:15
hokrví

XXX.XXX.105.226

Jak píše borax, prázdná světlá - téměř bílá žilka, jako by náznak, ale vždy tam něco bylo, úplně bez náznaku jsem se nesetkal, jinak vše se vždy zdálo ok, játra i ostatní orgány a dokonce králík byl největší z vrhu. Tak asi prospíval dobře.

22.2.2020 18:36
buba236

XXX.XXX.201.111

Ano jak píšete je tam jenom taková žilka. Ne že by mi to nějak vadilo, jen mě to zajímalo protože jsem se s tím ještě nikdy nesetkal, děkuji za reakce

Přidejte reakci

Přidat smajlík