Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.1.2022 12:35
papagaj123

XXX.XXX.251.252

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, mám 6 měsíční samici, ale nejde připustit a mručí.
Nevíte co s tím?
Děkuji.

28.1.2022 13:49
ančovička1

XXX.XXX.220.111

Nejspíš už bude březí.

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.1.2022 18:55

A vy jste ji už připouštěla?

28.1.2022 19:47
hokrví

XXX.XXX.96.32

Mám taky jednu samici která se chová jako by již byla připuštěná, měla mít mladé 9.1. a nic, kolem 15.1. se zdálo že je v říji, ale lítala po kotci a samec za ní ani neběhal jen se otáčel a tak jsem ji dal zpátky do jejího kotce. Včera ráno se mi zdálo, že by mohla zase mít říji, ale měl jsem na spěch a tak jsem ji dal k samci až dnes, zase kňučela, ale stavěla se k samci čumákem a neutíkala po chvíli se zadařilo, tak uvidíme co z toho bude. Toto je její poslední šance.

29.1.2022 18:19
ančovička1

XXX.XXX.220.111

papagaj123 napsal(a):
Dobrý den,
Nevíte co s tím?
Děkuji.

Také se zeptám,kdy jste ji poprvé připouštěl?.. určitě víte na 100%, že se to nikdy nepovedlo?.nebo..
Samice, která se takto chová, není v říji, tedy samce nechce..nechte ji 14 dní v klidu, potom ji k samci opatrně dejte.. já bych před tím zkusila palpaci ,jestli opravdu březí není, pokud jste zkušený chovatel..
Také může být nemocná..

29.1.2022 18:49

papagaj123 napsal(a):
Dobrý den,
Nevíte co s tím?
Děkuji.

To,že samice mručí, není nic mimořádného.Jestli je to zakrslík,tak dospěla a může si hlídat teritorium.Co je to za plemeno?Mručí za jakých okolností?

30.1.2022 11:35
hokrví

XXX.XXX.96.32

Samici co jsem dal připustit 28.1. si dnes natrhala do kouta chlupy, to znamená co, vyvolání říje, falešná březost nebo březost, to poznám asi za 10 dní. Ráno při krmení se šel podívat ke kotci samec co je puštěný na volno a jen se opřel přednma packama o vrátka, samice kňučela jako by ji šlo o život. Dám ji do horního kotce aby měla klid.

30.1.2022 12:57

hokrví napsal(a):
Samici co jsem dal připustit 28.1. si dnes natrhala do kouta chlupy, to znamená co, vyvolání říje, falešná březost nebo březost, to poznám asi za 10 dní. Ráno při krmení se šel podívat ke kotci samec co je puštěný na volno a jen se opřel přednma packama o vrátka, samice kňučela jako by ji šlo o život. Dám ji do horního kotce aby měla klid.

Bohužel to může znamenat,že zabřezla,ale i říji.Jestli byla v říji,může i říje doznívat.
Mám doma ukázky všech.

31.1.2022 11:35
hokrví

XXX.XXX.96.32

Podle barvy a oteklosti se mi zdálo, že je v říji. Včera jsem ji zakryl vrátka do poloviny kartonem a dnes už měla chlupy podupané, tak že to byla jenom její momentální nálada, snad bede klidná.

Přidejte reakci

Přidat smajlík