Carla_Mia

XXX.XXX.204.114
Zdravím,
můj králíček vymyslel novou taktiku, v noci lomcuje s klecí, až si díky tomu sám otevře klec a běhá mi tady po pokoji.
Nemáte nějakou radu prosím, jak zabezpečit dvířka klece, aby to králík nerozkousal? Nebo nějaké jiné tipy? Děkuji :)
Uživatel s deaktivovaným účtem

Carla_Mia
napsal(a):
Zdravím,
můj králíček vymyslel novou taktiku, v noci lomcuje s klecí, až si díky tomu sám otevře klec a běhá mi tady po pokoji.
Nemáte nějakou radu prosím, jak zabezpečit dvířka klece, aby to králík nerozkousal? Nebo nějaké jiné tipy? Děkuji :)
Zámek?

napsal(a):
Zámek?
bude lomcovat tak, že se nikdo nevyspí.
osobně si myslím, že králík do klece nepatří. králíkovi buď zařiďte ohrádku nebo mu přizpůsobte pokoj.
Carla_Mia

XXX.XXX.204.114
Zámek si myslím není dobré řešení. Ohrádka zní fajn, ale bydlím v bytě a na tu není místo, ale přizpůsobit pokoj a nechat ho na volno zní jako nejlepší řešení. Děkuji za rady :)
Psal jsem to v jiném vlákně, králíka jsem vyhrál v tombole před 2.5 měsíci, sehnal klec která je teď jeho domovem - ale kterou nezavírám.
Lítá kde chce i když nejsem celý den doma, i přes noc, nemá potřebu značkovat (protože je všechno stejně celé jeho, samozřejmě), bobky taky jen v kleci. Doporučuji zabezpečit byt proti králíkovi a nechat ho na volno. Má to být kamarád a ne vězeň.
EDIT: Kdybych věděl to co teď, králík by neměl klec, ale ohrádku ze které by (stejně jako teď) mohl kdykoli ven.