Králík si sám otevře klec

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Carla_Mia

26.11.2022 07:01
Carla_Mia

XXX.XXX.204.114

Zdravím,
můj králíček vymyslel novou taktiku, v noci lomcuje s klecí, až si díky tomu sám otevře klec a běhá mi tady po pokoji.
Nemáte nějakou radu prosím, jak zabezpečit dvířka klece, aby to králík nerozkousal? Nebo nějaké jiné tipy? Děkuji :)

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.11.2022 08:48

Carla_Mia napsal(a):
Zdravím,
můj králíček vymyslel novou taktiku, v noci lomcuje s klecí, až si díky tomu sám otevře klec a běhá mi tady po pokoji.
Nemáte nějakou radu prosím, jak zabezpečit dvířka klece, aby to králík nerozkousal? Nebo nějaké jiné tipy? Děkuji :)

Zámek?

26.11.2022 12:14
bongani

XXX.XXX.45.223

Zrušit klec? Náš žije na volno, je spokojený a celou noc v klidu spí pod postelí. :-)

26.11.2022 12:51

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zámek?

bude lomcovat tak, že se nikdo nevyspí.

osobně si myslím, že králík do klece nepatří. králíkovi buď zařiďte ohrádku nebo mu přizpůsobte pokoj.

Carla_Mia

26.11.2022 13:34
Carla_Mia

XXX.XXX.204.114

Zámek si myslím není dobré řešení. Ohrádka zní fajn, ale bydlím v bytě a na tu není místo, ale přizpůsobit pokoj a nechat ho na volno zní jako nejlepší řešení. Děkuji za rady :)

26.11.2022 17:47
Tets

XXX.XXX.112.139

Psal jsem to v jiném vlákně, králíka jsem vyhrál v tombole před 2.5 měsíci, sehnal klec která je teď jeho domovem - ale kterou nezavírám.
Lítá kde chce i když nejsem celý den doma, i přes noc, nemá potřebu značkovat (protože je všechno stejně celé jeho, samozřejmě), bobky taky jen v kleci. Doporučuji zabezpečit byt proti králíkovi a nechat ho na volno. Má to být kamarád a ne vězeň.

EDIT: Kdybych věděl to co teď, králík by neměl klec, ale ohrádku ze které by (stejně jako teď) mohl kdykoli ven.

Přidejte reakci

Přidat smajlík