Letošní andulky

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám andulky 12/24 - 2/25. Výběr z více kusů...
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.60.39
Ahoj, jdu si sem pro radu. V so mi paní přinesla do obchodu andulky.......a dnes jsem si všimla, že jedna nemá ani jeden dráp. Ale nejsou vidět žádné zranění, krev, výtok,..... Nohy jsou v pořádku, bez nějakých abnormalit. Andulka celkově nejeví nějaké známky nemoci. 4ím to může být? Genetická vada?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.209.183
Ne, nomrálka jí to bud ukousli ostatní papoušci nebo jí to umrzlo v zimě.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.109.249
Spíš byla andulka na mrazu a drápy jí mrazem opadaly, ještě o stupeň větší mráz a přišla by o nohy. Jenže každý tvrdí že andulka mráz snese, alespoň je vidět jak která.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.60.39
Dík za odpovědi. Ještě jsem se s něčím takovým nesetkala, tak proto jsem byla trochu vyplašená
Zdravím. Před pár dny jsem toto zjistila u jedné mé andulky. Jsou celoročně venku, ze třech stran kryté domem a ze čtvrté byly krytý plachtou (po celou zimu). A teď jsem si všimla, že na jedné noze ji chybí 2 drápky, další 2 má a druhou nožičku má také v pořádku. Co teď? Dorostou ji?
dellyK
napsal(a):
Zdravím. Před pár dny jsem toto zjistila u jedné mé andulky. Jsou celoročně venku, ze třech stran kryté domem a ze čtvrté byly krytý plachtou (po celou zimu). A teď jsem si všimla, že na jedné noze ji chybí 2 drápky, další 2 má a druhou nožičku má také v pořádku. Co teď? Dorostou ji?
Nedorostou, dožije bez nich.