Ay

XXX.XXX.122.146
Kse jste vzal takovou cenu :D.
Nevěš hlavu Peťo je dobře že reaguješ, každopádně ten kdo má jiný názor by měl odpovídat konstruktivně a ne jen štěk do prázdna.
Goldmantel - nádherná (foto)
Gold - zlatohřbetá (bez černých znaků jinak ostatní barvy jako Goldmantel)
Spoustu lidi si plete pastel s goldama na to pozor. JP.
Ay

XXX.XXX.122.146
Na bartrand... Se v... Pise jenn a jen p...
Ay

XXX.XXX.122.146
Ay
napsal(a):
A ty ses co za kokosa anonyme? Aspon se podepis. Ja na rozdil od tebe polozil normalni otazku, bohuzel bez odezvy ackoliv by me tato problematika zajima, mas komplex ze na ne nemas? Tak mlc a chovej se slusne. Treba ti rodice zvysi kapesny a jednou na ne nasetris..
Jak chceš
napsal(a):
Dobrý den chci se zeptat zda nemá někdo Rosela Gold nebo někdo nevíte kdo je má..
Děkuji..
Zalezi jak moc velkou cestu pro ne chcete podniknout. Vim ze tu byli nejaci nejisti stepaci, snad 3-4 roky zpatky, loni tu probehla zprava ze uz i nejaka barva, jinak ve francii uz jich par je, zalezi jak se dohodnete s Dulierrem, vim ze moc odchovu do ciziny nedava :).
goldrosela

XXX.XXX.195.189
Jak chceš
napsal(a):
Dobrý den chci se zeptat zda nemá někdo Rosela Gold nebo někdo nevíte kdo je má..
Děkuji..
Chová nebo možná chovala je paní Šárka Ksandrová, vystavovala je v minulosti i na Exotě v Olomouci
https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/clanky/r/detail/5969/rozhovor-u-chovatele-papousku/.
Ahoj tak doufám že to nebylo na mě ten vzkaz..
Ja opravdu mám vážný zájem o pár nebo barva a štěpák..
Cenu zhruba vím jen prostě když už tak chci opravdu hezké a ne tak jakoby na polo nebo jak to řict.. A pokud by jste mi domluvil pár nebo pár a štěpák od pana Duliera byl bych rád nebo kontakt.. Děkuji..
Pokud by měl někdo zájem, tak se nám letos nějaké zlatohřbeté (Gold) podaří odchovat. Zatím jsou v budkach. Máme 5 chovných páru, takže budeme moct složit i nepříbuzné páry.
Jiří a Miroslav Benešovi
www.mutace-papousku.com.
Ay

XXX.XXX.122.146