Uživatel s deaktivovaným účtem

maxa
napsal(a):
Taky super, věechno prodal a co jsem chtěl koupil.Jen to osvětlení hlavně na stranách.
Nejlépe čelovka a je to super.
kubas
napsal(a):
Takova burza si takove prostredi opravdu nezaslouzi velke zklamani z takovehle akce.
Souhlasím s Vámi. V malé hale jsem byl poprvé a nejspíše naposled. Dříve na Přerov člověk jezdil proto, že tam sehnal opravdu široké spektrum druhů papoušků a každý si přišel na své, shlédl zajímavé druhy. Nyní je to spíše taková parodie na burzu. V září jsem teda čekal větší nabídku. Ale není se čemu divit, věřím, že mnoho chovatelů už to vzdalo, prodávat v takových podmínkách. Kdyby mě řekl někdo před lety, že takto může Přerov upadnout, asi bych mu nevěřil, ale nyní věřím, že dobře už bylo. Nejvíce mě fakt štve, že na stolech se prodávali trpaslíci a u výkupáků v bednách robustní a dobře vypeření ptáci, daleko lepší kvality než na stolech. Ani se nedivím, chovatelé nejspíše rezignují na klasický prodej. Jsem docela optimisticky laděný člověk, kritizující až v krajním případě, ale tohle je fakt síla. Jelikož se pořadatelé nevyjadřují k dalšímu vývoji, předpokládám, že už to tak zůstane. Je to velmi smutné, že tady na Moravě nemáme pořádnou velkou burzu. Snad se to někomu někdy podaří.
Štěpán.
Zdravím,
je pravdou, že tato hala je na burzu takové úrovně špatná. Co jsem slyšel, tak to není na vždy, ale na cca ještě rok. Pořadatelé ale nemůžou nic říct, protože to asi taky na 100% neví.
Jinak souhlasím na stolech vrabci a ve výkupu kvalita.
Slušná burza je v Kroměříži, přijeďte se podívat teď v neděli, určitě neodjedete naštvaný. Nejsem pořadatel žádné burzy.
siemens10
napsal(a):
A jaké měli výkupčíci ceny, když tam lidi dávali takové pěkné kousky? Na stole by je určitě prodali za lepší cenu. Andulky určo tak za 30, - což?
Jenomze to by se na ty stoly museli dostat. A i kdyz tak prodej je stejne jen nahoda protoze se tam neda ani pohnout a ne tak neco kupovat a vybirat. Bufet velkej jak hala na ptaky a sedi tam par lidi protoze venku je stanku dost. Venku obrovsky stan ktery by se dal vyuzit na prodej ptaku ale raci tam daji pet stanku a je vydelano. Lepsi nez pracne chystat stoly pro prenosky a pak zase uklizet. Ale sem zvedav komu ti stankari budou prodavat kdyz tam bude jezdi cim dal min lidi. Uz to zacina vypadat spise jako prodejni trhy nez vyhlasena ptaci burza. Prodejni plocha pro ptactvo je uz ctvrtinova o proti prodejni plose stanku.
Uživatel s deaktivovaným účtem

siemens10
napsal(a):
A jaké měli výkupčíci ceny, když tam lidi dávali takové pěkné kousky? Na stole by je určitě prodali za lepší cenu. Andulky určo tak za 30, - což?
Andule 60, rosela červená 650
siemens10
napsal(a):
Dobrý den.
Jak Vám psal Milan Plšek, to by se tam Ti ptáci museli dostat. Jsem přesvědčen, že spousta chovatelů to raděj švihne do výkupu než prodávat v takových podmínkách. Mě stačilo jen procházet prostřední uličkou a z toho tepla, vlhkosti a pachu mě málem střelilo a to sem mladý chlap. Ti co tam prodávali celou burzu, tak to opravdu klobouk dolů. Prostě odvážlivci.
Pro Arnolda: Děkuji za pozvání, ale budu v práci. Vím, že Kroměříž má velmi dobré materiální zázemí, ale pořád se jedná o menší burzu, kde se nevleze větší počet ptáků a lidí. Ať už jsme dříve nadávali na nedostatky Přerova, jak chtěli, byla to opravdu velká burza, kde se sjíždělo i mnoho lidí z okolních států a dalo se koupit téměř cokoliv, kromě opravdových špeků. Člověk se prostě jel podívat na rozmanité druhy a občas i neuvážlivě něco dovezl domů :). Dnes je to takový ptačí trh, kde je obtížné koupit i běžné druhy v dobré kvalitě. Ale to je jen můj názor, věřím, že to může někomu vyhovovat.
Štěpán.
Dobrý den. Kroměříž tu kapacitu jak na lidi tak na ptáky má, ale problém je že všichni se nahrnou dostávající haly a radši se budou mačkat než aby využili druhou halu která je stejně nachystaná, ale prázdná.Třeba je to jenom otázka času, než se najde pár odvážlivců kteří to zkusí a posunou tuto burzu zase o kousek dál. Marcel.
sunflowersman
napsal(a):
Dobrý den.
Jak Vám psal Milan Plšek, to by se tam Ti ptáci museli dostat. Jsem přesvědčen, že spousta chovatelů to raděj švihne do výkupu než prodávat v takových podmínkách. Mě stačilo jen procházet prostřední uličkou a z toho tepla, vlhkosti a pachu mě málem střelilo a to sem mladý chlap. Ti co tam prodávali celou burzu, tak to opravdu klobouk dolů. Prostě odvážlivci.
Pro Arnolda: Děkuji za pozvání, ale budu v práci. Vím, že Kroměříž má velmi dobré materiální zázemí, ale pořád se jedná o menší burzu, kde se nevleze větší počet ptáků a lidí. Ať už jsme dříve nadávali na nedostatky Přerova, jak chtěli, byla to opravdu velká burza, kde se sjíždělo i mnoho lidí z okolních států a dalo se koupit téměř cokoliv, kromě opravdových špeků. Člověk se prostě jel podívat na rozmanité druhy a občas i neuvážlivě něco dovezl domů :). Dnes je to takový ptačí trh, kde je obtížné koupit i běžné druhy v dobré kvalitě. Ale to je jen můj názor, věřím, že to může někomu vyhovovat.
Štěpán.
S timto nazorem ja nesouhlasim. Prostory jsou jak jsou, to bohuzel neovlivnime, ale nikdo vam nebrani prodavat venku, vzit si stolecek a byt venku, je jeste pekne a jde to. Pan tam prodaval pekne amazonky a lidi o nem vedeli. Co se tyce vevnitr oken plna fura, kdo je otevrel? Ale co se tyce ptaku ve vykupu, je to jen o tom ze lidi tam proste nechtej stat. Vykup jim da penize hned a je to jistota a nema to nic spolecneho s prostorama. Pro top kusy se jezdi k chovatelum max. se domluvite na predani na burze, ale nikdo s nimi nestoji u vykupu. Ano prostory jsou jake jsou, ale kupni sila v Prerove je zatim nejlepsi. Snad se casem vrati burza zpet, ale to uz je jen otazka podnikani. Ondrej K.
Ja bych rek ze tohle tlachani o nicem je uz také odsouzene, mele se to porad a i bude.Nekteri jsou spokojeni a druzi ne, ale to je preci tak se vsim. Jeden by daval nekde stolecek jiny zase do vykupu treti nemá místo na stole.když nic nebudete delat a nic mit tak nebudete mit starosti a můžete lezet a cekat az vam holuby spadnou do huby. Kdo si stezuje tomu by bylo třeba ubrat s platu aspoň 20% na zlepseni chovatelských burz.
ok312157
napsal(a):
S timto nazorem ja nesouhlasim. Prostory jsou jak jsou, to bohuzel neovlivnime, ale nikdo vam nebrani prodavat venku, vzit si stolecek a byt venku, je jeste pekne a jde to. Pan tam prodaval pekne amazonky a lidi o nem vedeli. Co se tyce vevnitr oken plna fura, kdo je otevrel? Ale co se tyce ptaku ve vykupu, je to jen o tom ze lidi tam proste nechtej stat. Vykup jim da penize hned a je to jistota a nema to nic spolecneho s prostorama. Pro top kusy se jezdi k chovatelum max. se domluvite na predani na burze, ale nikdo s nimi nestoji u vykupu. Ano prostory jsou jake jsou, ale kupni sila v Prerove je zatim nejlepsi. Snad se casem vrati burza zpet, ale to uz je jen otazka podnikani. Ondrej K.
Ahoj Ondro. Mám dojem, že si tykáme, kdysi dávno jsme spolu měnili nějaké ptáky. Já netvrdím, že v tom výkupu byly top kusy, ale celkově tam byli docela slušní ptáci, což se o těch na stole ve větší míře říct nedalo. Jinak nedivim se lidem, že tam nechtějí stát a prodávat v takových podmínkách. Aby to nakonec neskočilo tak, že tam budeme jezdit nakupovat kleště a trenýrky a o ptácích si tam budeme jen povídat, protože teď je to trh všeho možného jen ne ptačí burza.
Mira.
sunflowersman
napsal(a):
Ahoj Ondro. Mám dojem, že si tykáme, kdysi dávno jsme spolu měnili nějaké ptáky. Já netvrdím, že v tom výkupu byly top kusy, ale celkově tam byli docela slušní ptáci, což se o těch na stole ve větší míře říct nedalo. Jinak nedivim se lidem, že tam nechtějí stát a prodávat v takových podmínkách. Aby to nakonec neskočilo tak, že tam budeme jezdit nakupovat kleště a trenýrky a o ptácích si tam budeme jen povídat, protože teď je to trh všeho možného jen ne ptačí burza.
Mira.
Ahoj ano tykame, nebyl jsem si jist jestli si pamatujes. Ano s tim souhlasim, ze tam byli slusni ptaci, ale hold to tam lidi davaji a nemyslim si, ze je to zrovna kvuli podminkam. To ze uroven podminek v Prerove klesla o tom neni pochyb, ale bohuzel muzem jen kafrat, ale to neponuze. Momentalne vyhralo podnikani nad konickem lidi, to je hold dnesni doba. Jezdim hodne burz, ani ne tak prodavat jako si pokecat a podivat se. A co se tyce zazemi tak Kromeriz vyhrava. Bohuzel tam neni kupni sila jako v Prerove, ale prostory super. Snad se casem vrati zpet burza v Prerove do lepsi haly, nebo hold bude realita stejna jako s Uherskym Hradistem. Cas ukaze a maximalne se naucime jezdit jinam. Ahoj Ondra.
ok312157
napsal(a):
Ahoj ano tykame, nebyl jsem si jist jestli si pamatujes. Ano s tim souhlasim, ze tam byli slusni ptaci, ale hold to tam lidi davaji a nemyslim si, ze je to zrovna kvuli podminkam. To ze uroven podminek v Prerove klesla o tom neni pochyb, ale bohuzel muzem jen kafrat, ale to neponuze. Momentalne vyhralo podnikani nad konickem lidi, to je hold dnesni doba. Jezdim hodne burz, ani ne tak prodavat jako si pokecat a podivat se. A co se tyce zazemi tak Kromeriz vyhrava. Bohuzel tam neni kupni sila jako v Prerove, ale prostory super. Snad se casem vrati zpet burza v Prerove do lepsi haly, nebo hold bude realita stejna jako s Uherskym Hradistem. Cas ukaze a maximalne se naucime jezdit jinam. Ahoj Ondra.
Ahoj Ondro. Presne, jak pises. Budme optimiste, treba to bude nakonec lepsi a kdyz ne, tak se neda nic delat. Bude to sice skoda, Prerov mam rad, ale v zivote jsou dulezitejsi veci nez burzy ci ptaci. At se Ti dari v chovu. Mira.
Nemá cenu si stěžovat. Ti co i teď jezdí do Peřova rádi můžou být spokojeni, že pořadatelé pokračují dál a my ostatní si počkáme až bude hotová přestavba výstaviště.
Na fotkách webu www.vystavisteprerov.cz to nevypadá špatně.
atobajus
napsal(a):
Nemá cenu si stěžovat. Ti co i teď jezdí do Peřova rádi můžou být spokojeni, že pořadatelé pokračují dál a my ostatní si počkáme až bude hotová přestavba výstaviště.
Sice pěkné ale nevšiml jsem si že by se tam něco začalo už stavět.
atobajus
napsal(a):
Ahoj Kvetosi.
Take, jak je napsano vyse, jsem si nevsiml, ze by se tam neco delo. Ja chapu, ze poradatele nektere veci neovlivni, ale pokladam za slusnost uvest svym zakaznikum, jak se veci mohou vyvijet do budoucna.
sunflowersman
napsal(a):
Ahoj Kvetosi.
Take, jak je napsano vyse, jsem si nevsiml, ze by se tam neco delo. Ja chapu, ze poradatele nektere veci neovlivni, ale pokladam za slusnost uvest svym zakaznikum, jak se veci mohou vyvijet do budoucna.
Ahoj, tak on už to tady psal pořadatel už někdy dříve několikrát, že tohle je dočasný stav a pak se burza vrátí do rekonstruované haly. Myslím tam bylo uvedeno, že to bude trvat 2 roky.
A jestli se tam něco teď staví nebo ne tak to nevím, protože tam už za současného stavu nejezdím a tím pádem je mi to tak nějak jedno.
VerimR
napsal(a):
Dobrý den, jen se ptám, dají se v Přerově nebo v Kroměříži na burze koupit veverky a třeba i sibířské prosím? Moc děkuji za odpověď.
Tyto zvířata se prodávají asi více na tera. burzách. Nejsem si úplně jist, ale sibiřskou zakázala EU jako možný invazní druh. Vakoveverky, ale k dostání jsou. Nějaké jiné druhy občas zahlédnu.