Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.6.2025 16:43
Stehlík27

XXX.XXX.227.91

Zdravím , nevíte o nějakém chovateli zebřiček výstavního typu z okresu Znojmo, popřípadě kontakt na něj.
Děkuji ,
Stehlík

1.6.2025 20:18
Stehlík27

XXX.XXX.156.58

Zdravím, samozřejmě že mi Google něco říká nicméně jsem se ptal na okres Znojmo a ani v jednom vámi poslaném odkaze nevidím odpověď na moji otázku , která zněla zda zde někdo neví o chovateli z okresu Znojmo. Sice mi ty odkazy nepomohly , ale děkuji za váš čas. S pozdravem
Stehlík

1.6.2025 22:50
z jarda

XXX.XXX.161.40

Podle směrovacího čísla v tom seznamu chovatelů jsou minimálně 4 chovatelé poblíž. No, ale když chcete vedle od sousedů, tak asi nic. Když něco chci, tak prostě jedu...já jel přes 500km pro 1ks a to ještě vlakem. A teda i kdyby v tom seznamu nikdo nebyl poblíž, tak jsou tam uvedené kontakty = volejte a ptejte se. Zappe

Včera 06:16
Stehlík27

XXX.XXX.144.208

Klid, pouze mne zajímalo zda máme v okrese nějaké chovatele , to je vše. Zatím nemám v plánu výstavní zebřičky kupovat , ale když uvidím kvalitu tak si klidně přijedu , to mi věřte. Netřeba se ihned čertit. Přeji klidné pondělí,
Stehlík

Včera 07:51
z jarda

XXX.XXX.139.178

Ale já jsem úplně v klidu 😎 a ještě jsem našel tohle o kvalitních výstavních, ale možná to znáte 🤔 Mějte se a hodně štěstí, Zappe

https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/clanky/r/detail/7403/8200-zebricka-pestra-taeniopygia-guttata-vystavni-typ

Přidejte reakci

Přidat smajlík