Zdravím, mohl by mi někdo prosím napsat, jak přibližně starý může andulák být ? Zrovna teď přepeřuje :) Předem moc děkuji za odpověď
Dobrý den, modrý andulák je starší, patrně roční a více. Již má vybarvené ozobí takže minimálně 4 měsíční (V tomto věku je znát pohlaví mláďat.), ale spíše ten 1 rok. Ten zelený je mladý, tak kolem 3 měsíců bych to viděla. Teprve se mu začíná vybarvovat ozobí a vlnkování jde ještě dost do čela. Mláďata mají vlnkování přes celé čelo.
Aha, tak moc děkuji za odpověď. Když jsme ho asi před víc jak měsícem dostali ( modrý ), tak nám bylo řečeno, že je 3 měsíce starý, ozobí měl už ale takto vybarvené. Navíc byl a pořád je dost plachý, tak jsme mu pořídili kamaráda. Když je teď ale vedle sebe vidím, tak je to dost velký rozdíl a tak mi nedalo se připtat někoho jiného :) Moc děkuji
supik99
napsal(a):
Dobrý den, modrý andulák je starší, patrně roční a více. Již má vybarvené ozobí takže minimálně 4 měsíční (V tomto věku je znát pohlaví mláďat.), ale spíše ten 1 rok. Ten zelený je mladý, tak kolem 3 měsíců bych to viděla. Teprve se mu začíná vybarvovat ozobí a vlnkování jde ještě dost do čela. Mláďata mají vlnkování přes celé čelo.
Ten modrý, určitě nemá více jak rok-podívejte se mu na duhovku.A podle mě přepeřuje poprvé, podle hlavy, takže mu muže být okolo 4.měsíců, více mu není.
barabán
napsal(a):
Ten modrý, určitě nemá více jak rok-podívejte se mu na duhovku.A podle mě přepeřuje poprvé, podle hlavy, takže mu muže být okolo 4.měsíců, více mu není.
Opravdu ? Jestli nevadí, zkusim sem vložit ještě jedno foto. Byl nám totiž pořízen ze zverimexu a tak bychom chtěli znát aspoň přibližné stáří