Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.10.2017 13:58
Katka4

XXX.XXX.226.169

Zdravím, mohl by mi někdo prosím napsat, jak přibližně starý může andulák být ? Zrovna teď přepeřuje :) Předem moc děkuji za odpověď

5.10.2017 15:01
supik99

XXX.XXX.64.140

Dobrý den, modrý andulák je starší, patrně roční a více. Již má vybarvené ozobí takže minimálně 4 měsíční (V tomto věku je znát pohlaví mláďat.), ale spíše ten 1 rok. Ten zelený je mladý, tak kolem 3 měsíců bych to viděla. Teprve se mu začíná vybarvovat ozobí a vlnkování jde ještě dost do čela. Mláďata mají vlnkování přes celé čelo.

5.10.2017 15:44
Katka4

XXX.XXX.226.169

Aha, tak moc děkuji za odpověď. Když jsme ho asi před víc jak měsícem dostali ( modrý ), tak nám bylo řečeno, že je 3 měsíce starý, ozobí měl už ale takto vybarvené. Navíc byl a pořád je dost plachý, tak jsme mu pořídili kamaráda. Když je teď ale vedle sebe vidím, tak je to dost velký rozdíl a tak mi nedalo se připtat někoho jiného :) Moc děkuji

8.10.2017 15:47
lupenitka

XXX.XXX.173.14

Ahoj, ten zelený bude taky sameček. L.

8.10.2017 17:40
barabán

XXX.XXX.144.116

supik99 napsal(a):
Dobrý den, modrý andulák je starší, patrně roční a více. Již má vybarvené ozobí takže minimálně 4 měsíční (V tomto věku je znát pohlaví mláďat.), ale spíše ten 1 rok. Ten zelený je mladý, tak kolem 3 měsíců bych to viděla. Teprve se mu začíná vybarvovat ozobí a vlnkování jde ještě dost do čela. Mláďata mají vlnkování přes celé čelo.

Ten modrý, určitě nemá více jak rok-podívejte se mu na duhovku.A podle mě přepeřuje poprvé, podle hlavy, takže mu muže být okolo 4.měsíců, více mu není.

8.10.2017 20:17
Katka4

XXX.XXX.226.169

barabán napsal(a):
Ten modrý, určitě nemá více jak rok-podívejte se mu na duhovku.A podle mě přepeřuje poprvé, podle hlavy, takže mu muže být okolo 4.měsíců, více mu není.

Opravdu ? Jestli nevadí, zkusim sem vložit ještě jedno foto. Byl nám totiž pořízen ze zverimexu a tak bychom chtěli znát aspoň přibližné stáří

9.10.2017 11:54
J.G.

XXX.XXX.21.170

barabán napsal(a):

Zdravím, taky jsem toho názoru. Duhovka je dost tmavá, nevýrazná. Řekl bych že má tak 6 měsíců. ☺.

Přidejte reakci

Přidat smajlík