Kanáři.

Prodám Kanára - Prodám dva Kanáři samce už pěkně zpívají,připraveni do cho...
500 Kč
Majky01
napsal(a):
Šli by dokmovat nebo ne ? :) dokrmovani máme :)
A čím by to mohlo být že zemřela?
Chápu vaše zklamání, ale příčin úhynu může být mnoho a v této stručné diskuzi, kde většina podle mé zkušenosti očekává jen odpověď ano ne, se nic nedozvíte.
Až budete chovat exotické ptactvo, abych použil správnéhu vyjádření okrasné ptactvo mnoho let, tak zjistíte, že dochází k úhynům i při veškeré péči a chovatelských zkušenostech.
A jsou to ztráty za tisíce adesetitisíce korun. U kanára to neřešte, kupte jinou samičku.
Jistě zažijete mnoho radosti z odchovu.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Mela jste dat ptacka na rozbor.Vajicka muzete urcite dolihnout sama, a pak dokrmovat.Bylo by dobre jestli mate dalsi ptacky umyt a vycistit klece a k veterinari odcervit a pak nasadit probiotika...dalsi nekupovat kord kdyz vam jeden zemrel zjistit pricinu...samozdrejme i s temi malymi posleze to same...
napsal(a):
Mela jste dat ptacka na rozbor.Vajicka muzete urcite dolihnout sama, a pak dokrmovat.Bylo by dobre jestli mate dalsi ptacky umyt a vycistit klece a k veterinari odcervit a pak nasadit probiotika...dalsi nekupovat kord kdyz vam jeden zemrel zjistit pricinu...samozdrejme i s temi malymi posleze to same...
Jak dolíhnout?Jak dokrmit?Jak odčervit kanára?Jaká probiotika?Vaše rady jsou opravdu pecka.Kolik kanárů jste vylíhla a dokrmila?Tazatelé jsou evidentně začátečníci a vy je krmíte takovými nesmysly o kterých nic nevíte.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.142.1
napsal(a):
Tak tohle to kdo mohl napsat... tak to se opravdu neda.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak tohle to kdo mohl napsat... tak to se opravdu neda.
Myslim ze lepsi odpovedet nez nekoho vyfakovat jako vy...
napsal(a):
Kanára je problém i okroužkovat a dokrmovat od prvního dne? Vysedět nechat pod slepicí?
Jak honem sehnat líheň? Chtěl bych vidět začátečníka, který to dokáže.Prosím Vás co to radíte.
Já bych měl také jeden dotaz, prosím co je to kord? Znám u pneumatik, ale v chovatelství?
petajz
napsal(a):
Jak dolíhnout?Jak dokrmit?Jak odčervit kanára?Jaká probiotika?Vaše rady jsou opravdu pecka.Kolik kanárů jste vylíhla a dokrmila?Tazatelé jsou evidentně začátečníci a vy je krmíte takovými nesmysly o kterých nic nevíte.
Uplne klasickym postupem ktery pani klidne zdelim a probiotika a antibiotika doporucim dle vyskytu bakterie take podle urceni vahy pokud bude mit zajem a nebo take zdeli jiny veterinar specializovany na ptactvo!mejte se a preji pekny den...nebo se pan/pani podle vas ma na to vykaslat a koupit dalsiho?starejte se radsi o sve prispevky aby odpovidali stacvu bezte vsichni do predele...dneska se velmi nudim a mam na vas naladu bohuzel od zitra uz sem v zahranici na stazi takze nevim jak odepisu docela me zacinate bavit nechcete se sejit a shodnout se ze se neshodneme...
Tak ve vsech forech jsem si vsimla ze radeji mleceti zlato v mem pripade sikana je tudis na miste i v podani jakehokoliv dotazu na teto strance jsou odpovedi typu utratit a vysrat se zkratka na to vsichni jsou podle vas jen idioti ale mam pocit ze vy nejlip umite odpovedet na vsechny typy dotazu na teto strance stejnim oznacenim... já myslim že mám z vasi strany dost a lituji lidi kterym poradite prave vy a abych rekla pravdu nedivým se že po vasich nazorecah radeji vsichni mlci a radeji si to vyresi po svem a zeptaji se bud jinde nebo nikde... at si o me myslite cokoliv muj zamer byl dobry snazim se laickym zpusobem aspon odpovedet... Co se tyce mych ptacku jsou ve skvele kondici odchovavam a prodavam rada již 16let...A mám 38 let mimo to ale nevim co je vam dotoho když mě neznate...Bohužel Dělá mi radost když mám zdravé ptaky a mohu poradit i lidem tudiš i třeba prodat ptacka zacatecnikum a pomoct jim i s chovem! Rada predvedu jak jsou vsichni krasni a zdravi a vyborne vychovaní takže svym zpusobem na tuto stranku nazenevru kvuli inzerci ale s timto nechci mit co docineni...Přeji vam hodně zdaru s ponižovaním lidí, a ignorovaní jejich proseb o jakoukoli pomoc, MĚJTE SE RÁD A ANO MLČETI ZLATO A MYSLET SI SVE NEŽ PORADIT A BÝT ZA TO TRAPNĚ ZCHAZOVÁN
napsal(a):
Tak ve vsech forech jsem si vsimla ze radeji mleceti zlato v mem pripade sikana je tudis na miste i v podani jakehokoliv dotazu na teto strance jsou odpovedi typu utratit a vysrat se zkratka na to vsichni jsou podle vas jen idioti ale mam pocit ze vy nejlip umite odpovedet na vsechny typy dotazu na teto strance stejnim oznacenim... já myslim že mám z vasi strany dost a lituji lidi kterym poradite prave vy a abych rekla pravdu nedivým se že po vasich nazorecah radeji vsichni mlci a radeji si to vyresi po svem a zeptaji se bud jinde nebo nikde... at si o me myslite cokoliv muj zamer byl dobry snazim se laickym zpusobem aspon odpovedet... Co se tyce mych ptacku jsou ve skvele kondici odchovavam a prodavam rada již 16let...A mám 38 let mimo to ale nevim co je vam dotoho když mě neznate...Bohužel Dělá mi radost když mám zdravé ptaky a mohu poradit i lidem tudiš i třeba prodat ptacka zacatecnikum a pomoct jim i s chovem! Rada predvedu jak jsou vsichni krasni a zdravi a vyborne vychovaní takže svym zpusobem na tuto stranku nazenevru kvuli inzerci ale s timto nechci mit co docineni...Přeji vam hodně zdaru s ponižovaním lidí, a ignorovaní jejich proseb o jakoukoli pomoc, MĚJTE SE RÁD A ANO MLČETI ZLATO A MYSLET SI SVE NEŽ PORADIT A BÝT ZA TO TRAPNĚ ZCHAZOVÁN
Neměla jste být už dávno v zahraničí ? Jinak pá pá!
napsal(a):
38 let? Myslel sem tak mozna 8 to bych jeste pochopil ale v takovem veku tady mlet takovy ho...na to je sila. Vajicka kanaru do lihne a dokrmovat to me teda predvedte natocteto na video jak dokrmite kanara od vylihnuti do samostatnosti a dostanete Nobelovu cenu. Takovy rady nemuzete ani myslet vazne.
milanplšek
napsal(a):
38 let? Myslel sem tak mozna 8 to bych jeste pochopil ale v takovem veku tady mlet takovy ho...na to je sila. Vajicka kanaru do lihne a dokrmovat to me teda predvedte natocteto na video jak dokrmite kanara od vylihnuti do samostatnosti a dostanete Nobelovu cenu. Takovy rady nemuzete ani myslet vazne.
29.5. jsem se zapojil do této diskuze a zase mně to nedá a zase se rozkecám.
Pane, souhlasím s Vámi, ale ta paní ve zralém fyzickém i psychickém věku je naladěna na jinou strunu, než my chovatelé, nezesměšňoval bych ji. Stačí mně, že mám podobné problémy s manželkou v pohledech na můj chov a to spolu žijeme 45 let. Ale zatm mám stále vrch.
To je ta zrádnost dnešní anonymní komunikace. Kdybychom diskutovali tváří v tvář, výsledek by byl jistě oběma stranami přijat kladně.
Někdo se naivně zeptá, někdo blbě odpoví a někdo docela fundovaně. A jak to má ten chudák začátečník poznat?
Proto já když odpovím, docela uvítám reakci interně a tam můžeme diskutovat a neunavovat ostatní.
Mně vadí, že dnes mnozí co si pořizují a nejen papoušky, jsou v zajetí klamavé reklamy. Ale každý má v hlavě mozek a tak ať ho používá. Prospěje to jemu i jeho chovancům.
Zásaní problém ve vztahu k chovanám ptákům nebo hlavně savcům je ten, že majitelé je posuzují z lidského hlediska. Stačí si o tom přečíst stovky pojednání ale stále se ten přístup opakuje. Tak ať se zbytečně trápí a diskutujío něčem, co k ničenu nevede.
rpí.