Prodám výstavní andulky TCB

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám výstavní andulky texas clear body z venk...
Dobrý den, také by mě zajimalo pohlaví mých andulek. Předpokládám, že zelená vlnkovaná je samec, ale u našeho nového mláďatka Lutino (má červené oči) si absolutně nejsem jistá.
Děkuji předem za pomoc 😊
Zdravím, už jsem to tu psal asi před 3 dny k jinému příspěvku. Jako mladé mají albino i lutino skoro stejné růžové ozobí, jen u samiček je možné někdy pozorovat u nosních dírek světlejší kroužek. Jistotu budete mít tak kolem 10 až 12 měsíců stáří, kdy by mělo samičce zhnědnout. Podle fota se ale také přikláním k názoru, že je to sameček.
zd50
napsal(a):
Zdravím, už jsem to tu psal asi před 3 dny k jinému příspěvku. Jako mladé mají albino i lutino skoro stejné růžové ozobí, jen u samiček je možné někdy pozorovat u nosních dírek světlejší kroužek. Jistotu budete mít tak kolem 10 až 12 měsíců stáří, kdy by mělo samičce zhnědnout. Podle fota se ale také přikláním k názoru, že je to sameček.
Děkuji moc za zprávu 😊 tak uvidíme později, spíše tedy ale počítáme s tím, že máme samečka 😊
zd50
napsal(a):
Máte pravdu, že kdo počká, tak se dočká. Ostatní podle fotky věští z kříšťálové koule.
Ať to bude tak či onak, tazatelka bude mít dva jedince, kteří se budou mít "rádi". U dvou samic což nehrozí, by to bylo horší.
Majda 13
napsal(a):
Rovněž i já se přikláním k tomu, že máte dva samce, jistotu budete mít opravdu tak za 4_5 měsíců, kdy to samičce zhědne, samci zůstane taková růžovo modrá.
Děkuji moc za informaci, jsem rada, ze jste zmínila, jak by mělo výsledně ozobí u samečka či samičky vypadat😊
Moudivláček
napsal(a):
Máte pravdu, že kdo počká, tak se dočká. Ostatní podle fotky věští z kříšťálové koule.
Ať to bude tak či onak, tazatelka bude mít dva jedince, kteří se budou mít "rádi". U dvou samic což nehrozí, by to bylo horší.
Ano s tím souhlasím. Rádi se mají už teď, tak snad se nic nezmění. Děkuji moc za zprávu :)